Bookmarks

    Μαχαίρια” βγήκαν στις σχέσεις του Συνδέσμου Προπονητών Νομού Καβάλας με την Ε.Π.Σ. Καβάλας το τελευταίο χρονικό διάστημα με αφορμή την πρόθεση της διοίκησης της ΕΠΣΚ, να επιτρέψει έστω και προσωρινά την απασχόληση μη πτυχιούχων προπονητών στα σωματεία της Β και Γ κατηγορίας.

    Το γεγονός αυτό μάλιστα οδήγησε τη διοίκηση του Συνδέσμου Προπονητών Νομού Καβάλας στο να εκδόσει σχετική ανακοίνωση στην οποία εκφράζει σύσσωμη την πλήρη αντίθεσης της για το συγκεκριμένο θέμαα.

    H ανακοίνωση

    Αναλυτικά η ανακοίνωση την οποία εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    -“Το ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Ν. Καβάλας εκφράζει σύσσωμο την πλήρη αντίθεσή του στην πρόθεση της Διοίκησης της ΕΠΣΚ, να επιτρέψει έστω και προσωρινά την απασχόληση μη πτυχιούχων προπονητών στα σωματεία της Β και Γ κατηγορίας. Κάτι τέτοιο αντιβαίνει στον εσωτερικό κανονισμό των προπονητών της ΕΠΟ(άρθρο 5, παρ. 1) καθώς και στην προκήρυξη των τοπικών πρωταθλημάτων περιόδου 2017-18 (Άρθρο 28).

    Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας έδωσε τα τελευταία χρόνια αγώνα υπέρ των πτυχιούχων προπονητών – μελών του και κατάφερε τουλάχιστον το 90% το προπονητών που απασχολούνται στις δύο μεγάλες κατηγορίες να αποτελείται από πτυχιούχους προπονητές, μέλη του Συνδέσμου μας.

    Καλούμε την ΕΠΣΚ να εφαρμόσει τα αυτονόητα και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο προπονητών να εργαστούμε από κοινού για την αναβάθμιση του Καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου”.

    Comments are closed.