Bookmarks

    Mεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής δίνει η Ε.Π.Σ. Καβάλας όπως σημειώνει στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Μάλιστα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:

    -“Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του προέδρου αυτής, κ. Βαγγέλη Γραμμένου, έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής. Πέραν των τριών κατηγοριών (Κ-17), (Κ-15) και (Κ-13), για τις οποίες διεξάγονται πρωταθλήματα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη, ιδιαίτερο βάρος δίνεται και στις δύο αμέσως κατώτερες κατηγορίες, (Κ-11) και (Κ-9).

    Από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου έχει προγραμματισθεί και διεξαχθεί πληθώρα τουρνουά, τα οποία είχαν μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή σωματείων και ποδοσφαιριστών.

    Συνεχίζοντας, λοιπόν, αυτήν την τακτική, η αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής έχει προγραμματίσει δύο ακόμη τουρνουά, τα οποία θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

    Η κατηγορία (Κ-11) θα δώσει τους αγώνες της στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΡΦΕΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ, ενώ η κατηγορία (Κ-9) σε αυτές του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ.

    Όπως συνέβη και στα προηγούμενα τουρνουά, έτσι και σε αυτά θα απονεμηθούν διπλώματα σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για τη συμμετοχή τους. Είναι αλήθεια, ότι η τιμή ενός διπλώματος μπορεί να είναι απειροελάχιστη, όμως μέσα στο μυαλό ενός νεαρού ποδοσφαιριστή αποκτά τεράστια αξία. Είναι η ηθική ικανοποίηση, η επιβράβευση, η τιμή για τη συμμετοχή και όχι για την κατάκτησης της νίκης. Άλλωστε, σε ένα τουρνουά που απευθύνεται σε τόσο νεαρά παιδιά δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος. Νικητής είναι το ποδόσφαιρο”.

     

    Comments are closed.