Bookmarks

    Για την 8η αγωνιστική του Β’ ομίλου του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων το οποίο ήταν κατάμεστο, ο Αστέρας Καβάλας ήταν καλύτερο και επικράτησε στο καβαλιώτικο ντέρμπι της Αγίας Βαρβάρας που ήταν τυπικά γηπεδούχος με σκορ (64-73).

    Το παιχνίδι προσέφερε πολλές συγκινήσεις είχε εναλλαγές στο σκορ και το ενδιαφέρον που υπήρχε σε αγωνιστικό επίπεδο άλλα και από πλευράς των καβαλιωτών φιλάθλων που το παρακολούθησαν ήταν πέρα για πέρα δικαιολογημένο. Να σημειώσουμε ότι το συγκρότημα του Στάθη Καμαράκη ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε με 15-5 και στη συνέχεια με 22-13 όμως σταδιακά ο Αστέρας Καβάλας που έδειχνε να έχει περισσότερες επιλογές σε άμυνα και επίθεση, κάλυψε τη διαφορά που είχαν δημιουργήσει οι παίκτες της Αγίας Βαρβάρας, πέρασε μπροστά στο σκορ για να πάρει τελικά μια μεγάλη νίκη, στο κατάμεστα κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι πλέον η ομάδα του Αστέρα Καβάλας μετά την πολύ σημαντική νίκη σε βάρος της Αγίας Βαρβάρας με πολλές αξιώσεις διεκδικεί την είσοδο της στα Play Off του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

    Τα δεκάλεπτα: 22-18, 33-39, 49-49, 64-73

    Στα υπόλοιπα αποτελέσματα για την 8η αγωνιστική του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, οι Μακεδόνες Κρηνίδων παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ πήραν τελικά την πολυπόθητη εκτός έδρας νίκη μέσα στη Δόξα Βώλακα με σκορ (60-69).

    Comments are closed.