Bookmarks

    Η διακοπή του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της ‘ Εθνικής αποτελεί για τον Α.Ο.Κ. μία πρώτης τάξης ευκαιρία για ψυχολογική και αγωνιστική ανάκαμψη μετά την ήττα που γνώρισε στο γήπεδο του Οφρυνίου από τον Αετό Ορφανού με σκορ (1-0).

    Οι δηλώσεις του Κώστα Ανυφαντάκη

    Ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Κώστας Ανυφαντάκης έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον Αετό Ορφανού και χαρακτηριστικά δήλωσε τα εξής:

    -«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Αετό για τη νίκη του. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, παρότι είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε και χάσαμε. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Τα παιδιά προσπαθούν από την αρχή. Η καθημερινότητα είναι καλή, όμως μας λείπει αυτή η προσωπικότητα, ώστε να μπορούμε να έχουμε τη νοοτροπία και να μην αφήνουμε πίσω μας βαθμούς. Θέλαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Τη στιγμή που ισορροπήσαμε, προηγήθηκε ο αντίπαλος και μέσα σ’ αυτό το ιδιαίτερο, δύσκολο αωνιστικό χώρο, αγχωθήκαμε και δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος, ώστε να ισοφαρίσουμε».

    Καυστική ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας αναφερόμενη στα γεγονότα που έλαβαν χώρο στο γήπεδο του Οφρυνίου ανάμεσα στον Αετό Ορφανού και τον Α.Ο Καβάλα. Η ΛΦΚ στέκεται στην συμπεριφορά του Σωκράτη Κωνσταντινίδη προς τους φιλάθλος του Α.Ο.Κ..

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    -«Ντροπή σου……..

    Η Λέσχη είχε προειδοποιήσει για την ακαταλληλότητα του γηπέδου του Οφρυνίου μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε. Τελικά αυτό είναι το λιγότερο που μας απασχόλησε μετά από όσα αντικρίσαμε εντός αλλά και εκτός του γηπέδου. Όσον αφορά το σημερινό ματς, προφανώς και ο Αετός αξίζει τα συγχαρητήρια μας για την νίκη. Ωστόσο θα σταθούμε στην απαράδεκτη συμπεριφορά ενός ποδοσφαιριστή η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη. Ως γνωστόν στην ομάδα του Οφρυνίου, παιζουν τρείς παίκτες που έχουν φορέσει στο παρελθόν τη μπλόυζα με το καραβάκι. Ο Δουμάνης, ο Κάπατζης και ο Κωνσταντινίδης. Οι δύο πρώτοι αγωνίστηκαν με ήθος και επαγγελματισμό και χειροκροτήθηκαν από τους Καβαλιώτες φιλάθλους. Από την άλλη ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης, από την αρχή ήταν προκλητικός, με συνεχείς πτώσεις, θεατρικά μονόπρακτα και κυρίως το εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι και τα σκληρά μαρκαρίσματα ακόμα κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Η προκλητική συμπεριφορά κορυφώθηκε με το τέλος όταν ανέβηκε στην κερκίδα φωνάζοντας ”εγώ τους γ..ησα»… Είναι αίσχος και ντροπή να βλέπουμε αυτή τη συμπεριφορά από ένα ….«Καβαλιώτη» που ίσως είναι η μοναδική στην ιστορία του ΑΟΚ».

    Comments are closed.