Bookmarks

    A.O. Kαβάλα, Βρασίδας Νέας Περάμου, Βύρωνας Καβάλας και ΜΑ Αντιφιλίππων είναι οι ομάδες που προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας και πλέον περιμένουν την κλήρωση για να μάθουν τον αντίπαλο τους.

    Μία κλήρωση η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει την Τρίτη 31 Οκτωβρίου και το σίουρο είναι ότι αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτά έγιαναν γνωστά στο τελευταίο δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας στο οποίο γίνεται αναφορά στις τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Ειδικότερα στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

    -“1. Για την επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας έχουν προκριθεί τα σωματεία ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, Μ.Α. ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ, Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ. Σύμφωνα με το άρθρο 3 της προκήρυξης του Κυπέλλου, οι αγώνες της ημιτελικής φάσης είναι διπλοί (εντός – εκτός έδρας). Σε περίπτωση, δε, ισοβαθμίας δύο ομάδων, εφαρμόζεται η διαδικασία των παραγράφων 5,6,7 και 9 του άρθρου 20 του ΚΑΠ.

    2. Η κλήρωση των αγώνων για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών θα διεξαχθεί την Τρίτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης.

    3. H Επιτροπή Παρατηρητών καλεί όλους τους παρατηρητές, αλλά και όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως παρατηρητές αγώνων, να παρακολουθήσουν το νέο σεμινάριο με θέμα «Καθήκοντα Παρατηρητών» που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας”.

    Στον ρυθμό των τουρνουά η Ε.Π.Σ. Καβάλας

    • Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι δύο νέα ποδοσφαιρικά τουρνουά, που απευθύνονται σε ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών, έχουν προγραμματισθεί από την ΕΠΣ Καβάλας και βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης τους. Αυτά τα δύο νέα τουρνουά απευθύνονται σε ποδοσφαιριστές της κατηγορίας (Κ-8) και (Κ-10) και θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017, στα γήπεδα Κρηνίδων και Αμυγδαλεώνα αντίστοιχα.

    Για περισσότερες πληροφορίες, τα ενδιαφερόμενα σωματεία της  κατηγορίας (Κ-8) για το τουρνουά των Κρηνίδων μπορούν να απευθύνονται στους κ.κ. Γιώργο Παντελίδη (τηλ. 6974647458) και Δημήτριο Ρουμελιώτη (τηλ. 6944945596).

    Όσον αφορά τα σωματεία της κατηγορίας (Κ-10) για το τουρνουά του Αμυγδαλεώνα, τα ενδιαφερόμενα σωματεία μπορούν να απευθύνονται στον κ. Δημήτριο Ρουμελιώτη.

    17 Responses to “Tην Τρίτη 31 Οκτωβρίου θα γίνει η κλήρωση για τα ημιτελικά της Ε.Π.Σ. Καβάλας”