Bookmarks

    Θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και κυρίως οικονομικής φύσεως, βρέθηκαν στο τραπέζι της συζήτησης του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., που συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας (2/10) στα γραφεία του συλλόγου.

    Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι των “Αργοναυτών” να τονίσουμε ότι συζητήθηκε ο αγώνας της πρεμιέρας και η νίκη κόντρα στον Άρη Αβάτου για τον οποίο εκφράστηκε η ικανοποίηση όπως ιδιαίτερα συζήτηση έγινε για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί στην έδρα του Απολλων Παραλιμνίου. Από κει και πέρα συζητήθηκαν κυρίως θέματα οικονομικής φύσεως, όπως τα διαρκείας εισιτήρια των οποίων η ζήτηση δεν αφήνει ευχαριστημένους του ανθρώπους του Α.Ο.Κ.,οι συλλεκτικές φανέλες της ομάδας με τις καμάρες της Καβάλας, που παρουσιάζουν ενδιαφέρον και ήδη προμηθεύτηκαν αρκετοί φίλαθλοι αλλά και το κομμάτι των χορηγιών που βρίσκεται σε εξέλιξη. Βέβαια να σημειώσουμε ότι από όλους τους συμμετέχοντες εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι ο φίλαθλος κόσμος αλλά και από την πλευρά του ο εμπορικός κόσμος θα ευαισθητοποιηθεί ακόμη περισσότερο στηρίζοντας της ομάδα και τη διοίκηση της. Γεγονός πάντως είναι ότι στην παρούσα χρονική περίοδο η ομάδα χρειάζεται τη δυνατότητα η διοίκηση της να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση αφού τρέχουν πολλές εκκρεμότητες,

    Ερωτηματικό ο Ρομπέρ

    Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων μπήκαν πλέον οι “Αργοναύτες” για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί στην έδρα του Απόλλων Παραλιμνίου και ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Ρομπέρ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η κατάσταση του παρουσιάζει αισθητή βελτίωση, γίνεται αγώνας δρόμου ια να προλάβει και η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. θα περιμένει τις επόμενες ημέρες για να έχει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Παπαστεριανού να τονιστεί ότι ο παίκτης είναι έτοιμος από κάθε πλευρά με τον Κώστα Ανυφαντάκη να τον υπολογίζει στα πλάνα του.

    Comments are closed.