Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή του καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο οποίο σημειώνει ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας έστειλε επιστολή σε όλους τους Δήμους του νομού Καβάλας, με την οποία ζητάει συνάντηση με τους Δημάρχους, καθώς και τους Αντιδημάρχους Αθλητισμού.

    Κατά τη συνάντηση θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τα ποδοσφαιρικά σωματεία του κάθε Δήμου, καθώς και τη σύσταση Επιτροπής αποτελούμενη από εκπροσώπους του Δήμου και  της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, προκειμένου να ελεγχθούν κάποια από τα γήπεδα που σήμερα έχουν ελλείψεις ή προβλήματα στις περιφράξεις τους, στις κτιριακές εγκαταστάσεις κλπ. Παράλληλα στο δελτίο τονίζεται ότι το Δ.Σ. της Ένωσης, ευαισθητοποιημένο σε κάθε μορφής πρόβλημα των σωματείων – μελών του, θα προσπαθήσει σε συνεργασία με τους Δήμους να δώσει λύσεις σε κάθε πρόβλημα που ανακύπτει.

    Νέας Καρυά-Ορφέας Ελευθ. την Κυριακή 29 Οκτωβρίου

    Ο εξ’ αναβολής ποδοσφαιρικός αγώνας Εθνικός Νέας Καρυάς-Ορφέας Ελευθερούπολης για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ορίστηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Καβαλας να διεξαχθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στο γήπεδο Νέας Καρυάς με ώρα έναρξης 15:00 μ.μ..

    Φιλικό παιχνίδι της μικτής

    Παίδων της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Στα πλαίσια της προετοιμασίας της, η μικτή ομάδα Παίδων της Ε.Π.Σ. Καβάλας πρόκειται να δώσει φιλικό αγώνα με την ομάδα Μικρό Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το απόγευμα tτης Τετάρτης (11/10) στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Μικρό Παγκόσμιο Κύπελλο, στα Αμισιανά, με ώρα έναρξης 17:30 μ.μ. Οι προπονητές μας, κ.κ. Χατζηιωαννίδης Γιάννης, Τερμετζής Λουκάς και Χατζηβασιλειάδης Βασίλης, θα δοκιμάσουν σε συνθήκες αγώνα τους ποδοσφαιριστές που έχουν επιλέξει, έτσι ώστε η ομάδα μας να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενόψει του πρωταθλήματος μικτών ομάδων της περιόδου 2017 – 2018.

    Comments are closed.