Bookmarks

    Ο Α.Ο. Ορμή σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, το Δήμο Παγγαίου και την ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ Επιχείρηση Δήμου Παγγαίου προετοιμάζονται πυρετωδώς για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων-Παίδων-Παγκορασίδων-Κορασίδων που θα διεξαχθεί στο διάστημα 19-22 Οκτωβρίου στο Κλειστό γυμναστήριο Ελευθερούπολης.

     

    Μάιστα να σημειώσουμε ότι στο καφέ «Πλάτανος» στην Ελευθερούπολη η συνέντευξη τύπου-παρουσίαση της διοργάνωσης. Από την πλερά του ο πρόεδρος του Α.Ο. Ορμή, Βασίλης Βεργόπουλος, πήρε πρώτος τον λόγο και όπως είπε: «Είναι η 9η διοργάνωση που αναλαμβάνει ο σύλλογος τα τελευταία επτά χρόνια. Έχει γίνει θεσμός με την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου Παγγαίου που φέτος είναι πιο γενναία από τις προηγούμενες χρονιές». Αναφέρθηκε στη συνέχεια στις συμμετοχές του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος: «Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία θα συμμετέχουν 42 σύλλογοι από όλη την χώρα, με συνολικά 153 αθλητές και αθλήτριες. Θα γίνει ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός αγώνων που είναι σημαντικοί για τους νεαρούς καθώς υπάρχει και μοριοδότηση. Δίνουμε την δυνατότητα να βρουν πιο υγιείς διεξόδους. Προσωπικά να καλωσορίσω όλους όσους θα έρθουν στη πόλη μας. Ο αριθμός των συμμετοχών είναι αυξανόμενος απόδειξη της εμπιστοσύνης των συλλόγων απέναντι στην διοργάνωση, σε δύσκολες μάλιστα εποχές. Ευχαριστούμε και το καφέ «Πλάτανος» για την φιλοξενία στο χώρο του για την πραγματοποίηση της συνέντευξης τύπου».

     

    Ο κ. Βεργόπουλος, μιλώντας και ως εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας καθώς κατέχει τη θέση του ειδικού γραμματέα στο διοικητικό συμβούλιο αυτής, είπε: «Να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης. Ερχόμαστε για άλλη μια φορά στην Ελευθερούπολη και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έρχεται μια ακόμη Πανελλήνια διοργάνωση προεφηβικών και εφηβικών κατηγοριών στην περιοχή. Η Ομοσπονδία εμπιστεύεται τον Α.Ο. Ορμή που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του».

     

    Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παγγαίου, Αποστολία Δημητρακούδη, είπε από την πλευρά της: «Ο δήμος Παγγαίου στηρίζει τέτοιες προσπάθειες. Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε για την οικονομική στήριξη της διοργάνωσης, και η Κοινωφελής Επιχείρηση επίσης θα στηρίξει την προσπάθεια. Δίνεται η δυνατότητα στους νεαρούς αθλητές του δήμου μας να συμμετέχουν σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα χωρίς να έχουν μετακινήσεις και παράλληλα ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα είναι διαφήμιση για τον τόπο μας. Είμαστε κοντά και στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες και πρωτοβουλίες. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο εγχείρημα. Έχετε την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να υποστηρίξετε μια τέτοια διοργάνωση. Το έχετε αποδείξει άλλωστε. Επενδύουμε σε σας».

     

    Ο προπονητής του Α.Ο. Ορμή, Μπάμπης Αραμπατζής, δήλωσε από την πλευρά του: «Η περιοχή μας έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές στο άθλημα της πυγμαχίας και ελπίζω να υπάρξει συνέχεια. Δεν μπορώ με βεβαιότητα ακόμη να μιλήσω για τις συμμετοχές αθλητών από το νομό μας. Το σίγουρο είναι ότι από τον Α.Ο. Ορμή θα αγωνιστεί στην κατηγορία παγκορασίδων η Χριστίνα Νικολάου στα 57 κιλά και θα κάνει ντεμπούτο η νεαρή Μαρίνα Αραμπατζή στα 44 κιλά. Στην κατηγορία παίδων θα συμμετέχει ο Νίκος Διττόπουλος στα 63 κιλά και στην κατηγορία κορασίδων η Ραφαέλα Αραμπατζή που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο, πρόσφατα συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας στη Βουλγαρία πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και πήρε μέρος σε διεθνές τουρνουά στην Σερβία όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο».

     

    Ο έμπειρος προπονητής του Α.Ο. Ορμή συμπλήρωσε τα εξής: «Ευχαριστώ το σύλλογο, την Ομοσπονδία αλλά και το Δήμο Παγγαίου γιατί δίνει τη δυνατότητα σε μας τους προπονητές και τους αθλητές της περιοχής να μην ξοδέψουμε χρήματα για να λάβουμε μέρος σε μια πανελλήνια διοργάνωση και παράλληλα να έρθουν στην πόλη μας αρκετοί ακόμη από όλη την χώρα που θα ξοδέψουν στον τόπο μας. Να ξέρετε ότι κάθε άτομο για να λάβει μέρος σε μια διοργάνωση εκτός έδρας πρέπει να ξοδέψει περίπου 250-300 ευρώ για έξοδα μετακίνησης, διαμονής και διατροφής. Ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό σε δύσκολες εποχές που ζούμε».
    Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Βασίλης Βεργόπουλος και συμπλήρωσε: «Πολλά παιδιά δεν θα μπορούσαν να πάρουν μέρος στους αγώνες αν έπρεπε να ταξιδέψουν σε άλλη πόλη λόγω οικονομικών. Παράλληλα, θα έρθουν χρήματα στον τόπο μας και στις επιχειρήσεις μας σε μια νεκρή περίοδο».

     

    Ο αντιδήμαρχος Παγγαίου, Χρήστος Μποσμπότης, ανέφερε από την πλευρά του: «Συγχαρητήρια στην Ομοσπονδία για την επιλογή. Εμείς, ως δήμος, αγκαλιάζουμε την διοργάνωση και τον Α.Ο. Ορμή. Χαιρόμαστε να βοηθάμε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Ευχόμαστε στα παιδιά του δήμου μας να διακριθούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά και διεθνές επίπεδο και του χρόνου στην γιορτή αθλητισμού του δήμου να έχουμε και νέες βραβεύσεις πυγμάχων».

     

    Όπως έγινε γνωστό ο Δήμος Παγγαίου θα συνδράμει στην διοργάνωση με 2.500 ευρώ για την φιλοξενία των μελών της διοίκησης της Ομοσπονδίας, των κριτών, και διοικητικών και από την πλευρά της η Κοινωφελής Επιχείρηση με άλλα 500 για τα έντυπα και την προβολή της διοργάνωσης».

    Η είσοδος στους αγώνες είναι δωρεάν για όλους. Θα ετοιμαστεί ένα οκτασέλιδο που θα μοιραστεί σε όλες τις αποστολές και στο οποίο θα υπάρχουν οι χαιρετισμοί των επισήμων, το πρόγραμμα των αγώνων, ιστορικά στοιχεία για το δήμο Παγγαίου και παράλληλα θα διαφημίζονται επιχειρήσεις της περιοχής μας.

     

     

    Comments are closed.