Bookmarks

    Σθεναρή αντίσταση βρήκε η ομάδα γυναικών του Α.Σ. Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας από την αντίστοιχη των «Φοινίκων» Πάτρας. Η Κορίνα Κουλιούρη διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 4-2 υπέρ της ομάδας της Καβάλας, νικώντας με 3-2 σετ, ενώ έχανε 0-2, την Αθηνά Λιβιεράτου. H Μαρία Γιόβκοβα σημείωσε δύο νίκες (3-0 σετ την Λιβιεράτου και 3-0 σετ την Ούμπτσεβα), ενώ άλλη μία πρόσθεσε η Κριστίνα Βραμεντσαλίεβα (3-0 σετ την Ηλιοπούλου).

    Ο Α.Σ.Ε.Α.Κ. «οδηγεί την κούρσα» στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών έχοντας έξι επιτυχίες σε ισάριθμους αγώνες. Στους αγώνες που διεξήχθησαν το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η ομάδα της Καβάλας σημείωσε δύο νίκες με το ίδιο αποτέλεσμα (4-0) επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Π.Κ.Δ. Ταύρου. Προπονητής της ομάδας είναι ο Γιάννης Σταύρου και συνοδός ο πρόεδρος του Α.Σ.Ε.Α.Κ., Χρήστος Κανάρης, ο οποίος ευχαριστεί τους μεγάλους χορηγούς, το ξενοδοχείο HELLINIS για τη διαμονή και διατροφή των αθλητών και την Ευρωκατασκήνωση Θάσου, για την αθλητική ενδυμασία της ομάδας.

    Η επόμενη αγωνιστική ημέρα, που θα κρίνει σε μεγάλο ποσοστό την πρωταθλήτρια ομάδα και την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία, θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα, στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου. Ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας θα φιλοξενήσει τις ομάδες της Πεύκης, των «Φοινίκων» Πάτρας και τη θυγατρική ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς, τον Γ.Α.Ο. Πειραιά, με την οποία διεκδικεί την 1η θέση (στο παιχνίδι του α΄ γύρου ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας νίκησε με 3-4 σετ). Ο αγώνας με την ομάδα του Πειραιά θα διεξαχθεί στις 18 Νοεμβρίου 2017 στις 14:00, με την Πεύκη στις 11:00 και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 στις 10:00 με τους «Φοίνικες» Πάτρας.

    Ο σύλλογος της Καβάλας καλεί τους φίλους του αθλήματος και όχι μόνο, να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια της ομάδας γυναικών να επανέλθει στην Α1 εθνική κατηγορία. Η βαθμολογία, έπειτα από έξι αγωνιστικές ημέρες, διαμορφώθηκε ως εξής: Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας 12 βαθμοί, Γ.Α.Ο. Πειραιά 11, Α.Ο. Άρης 2006 10, Εθνικός Αλεξανδρούπολης 9, Π.Κ.Δ. Ταύρου 9, Φοίνικες Πάτρας 8, Αθηνά Μαγκουφάνας 7, Α.Ο. Καρέα 6.

    Η ομάδα ανδρών του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας έχοντας πέντε νίκες σε έξι παιχνίδια. Βρίσκεται στη 2η θέση, πίσω από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, η οποία οδηγεί στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία. Οι αθλητές που απαρτίζουν την ομάδα είναι οι: Σταυρόπουλος, Κώτσης, Κανάρης, Τζουνόπουλος, Πασχαλέρης, Αλαρούπι.

    Η θυγατρική ομάδα του Α.Σ.Ε.Α.Κ., η Ακαδημία Καβάλας, σημείωσε τρεις νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας βορείου Ελλάδας. Στα παιχνίδια αυτά νίκησε τις ομάδες του Άδωνι Θεσσαλονίκης, της Δράμας και του Βόλου με 4-1 σετ και συμπλήρωσε 4 νίκες και 2 ήττες, ενώ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί την άνοδο στη Β΄ εθνική κατηγορία. Οι αθλητές που απαρτίζουν την ομάδα είναι οι: Μιχαηλίδης, Βαζακίδης, Κοσπαντζίδης.

     

    Comments are closed.