Bookmarks

    Σπουδαία νίκη με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον πέτυχε το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής (22/10) ο Α.Ο.Κ., στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” σε βάρος της ΑΕ Διδυμοτείχου με (1-0), για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και πέρασε στην 2η θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι το παιχνίδι είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι με τους παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη να δείχνουν χαρακτήρα και δίκαια να φτάνουν στην κατάκτηση του πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος. Ήταν όντως ένα μεγάλο παιχνίδι με πάθος, δύναμη και διάθεση και από τις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, δυνατά μαρκαρίσματα και λίγες αλλά καλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι η ικανοποίηση τους προπονητή της Καβάλας Κώστα Ανυφαντάκη είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη κει πλέον ο Α.Ο.Κ. στρέφει το ενδιαφέρον του στον αγώνα του κυπέλλου της Ε,Π.Σ. Καβάλας που ακολουθεί με τον Αετό Ορφανού στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”. Την συγκεκριμένη του ικανοποίηση ο Κρητικός τεχνικός των “Αργοναυτών” δεν την έκρυψε μετά το τέλος της αναμέτρηση με την ΑΕ Διδυμοτείχου με τους δύο προπονητές να δηλώνουν τα εξής στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

    Κώστας Ανυφαντάκης (προπονητής ΑΟΚ):

    «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που ήταν συμπαγής και είχε καλή κατεύθυνση στο παιχνίδι της. Επίσης περιόρισε το δικό μας παιχνίδι ανάμεσα στις γραμμές. Πήγαμε έτσι σ` ένα παιχνίδι από τα πλάγια για να μπορέσουμε να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Η νίκη μας είναι δίκαιη απέναντι σε μια ομάδα πολύ δύσκολη. Αποκτά μεγάλη σημασία για μας, αφού αυτά τα παιδιά που είναι μικρά σε ηλικία, δείξανε πολύ ισχυρό πνεύμα. Μας χρειάζεται αυτό πάρα πολύ γιατί η φανέλα του Α.Ο.Κ. έχει πολλές απαιτήσεις. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε και για τη νίκη που πέτυχαν. Συγχαρητήρια και στον Κρίστο Τελκίνσκι και του εύχομαι τα καλύτερα. Παράλληλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Καβάλας που μας στήριξε σε μεγάλο βαθμό και τον θέλουν συνέχεια κοντά μας. Είναι πολύ σημαντικό για μας αυτή η στήριξη αυτή. Τους θέλουμε κοντά μας και στο επόμενο παιχνίδι. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες σε ότι έχει να κάνει με τον τραυματισμό του Κεϊτά στο γόνατο. Υπολογίζουμε όλα τα παιδιά. Παίξανε και σήμερα παιδιά νεαρά σε ηλικία και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Αυτά τα παιδιά τα εμπιστευόμαστε και πιστεύουμε ότι την Τετάρτη στο Κύπελλο, θα κάνουν ένα πολύ καλό παιχνίδι».

    Κρίστο Τελκίνσκι (προπονητής ΑΕΔ):

     «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καβάλας. Πιστεύω έχει καλή ομάδα. Προσπαθεί με σωστό τρόπο να φτάσει στην αντίπαλη εστία. Δίκαια κέρδισε ενώ δημιούργησε και ευκαιρίες. Εμείς προσπαθούμε να παίζουμε κάθε φορά για τη νίκη. Ετσι θα πάμε μέχρι τέλος της χρονιάς. Θα βλέπουμε κάθε ομάδα στα μάτια. Δε θέλω να πω τίποτα για το διαιτητή».

    Comments are closed.