Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας στο δελτίο τύπου που εξέδωσε σημειώνει ότι,, πιστό στις αρχές του περί πιστής εφαρμογής των νόμων και των κανονισμών που διέπουν το ποδόσφαιρο, κάνει γνωστό προς κάθε κατεύθυνση τα παρακάτω:

    Τα τελευταία χρόνια υπήρχε ένα θολό τοπίο στον τομέα της απασχόλησης προπονητών ποδοσφαίρου στα σωματεία. Για το λόγο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο θέλοντας να δώσει οριστική λύση στην «ερμαφρόδιτη» αυτή κατάσταση, άλλα να αναφέρει ο κανονισμός προπονητών ποδοσφαίρου, άλλα να αναγράφονται στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων και άλλα να εφαρμόζονται στην πράξη, ζήτησε επίσημα από την ΕΠΟ την τροποποίηση της διάταξης προπονητών, όπως και έγινε.

    Το μέτρο αυτό είναι προσωρινό και θα ισχύσει μέχρι το τέλος της περιόδου, προκειμένου να μην εμπλακεί σε τυχόν περιπέτειες κάθε εμπλεκόμενος με το θέμα «ενασχόληση προπονητών» (ΕΠΣΚ – Σωματεία – Προπονητές). Επιπλέον, ενημερώνουμε έγκαιρα όλους τους άμεσα ενδιαφερόμενους ότι στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα εφαρμοσθεί πιστά ο κανονισμός, θα προβλεφθεί στην προκήρυξη η πρόσληψη μόνο πτυχιούχων στην Α’ και Β’ κατηγορία, εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο το ίδιο μέτρο να ισχύσει και στην Γ’ κατηγορία. Αυτό θα γίνει επειδή πρόκειται να αποφοιτήσουν και νέοι προπονητές από τη σχολή UEFA C, που θα λειτουργήσει στην πόλη μας τον Δεκέμβριο του 2017, με αποτέλεσμα να αυξηθεί ο αριθμός των πτυχιούχων προπονητών του Συνδέσμου μας.

    Τέλος, κλείνουμε αυτήν την ενημέρωση με το ρητό «το προλαμβάνειν είναι καλύτερο από τον θεραπεύειν», διότι σκοπός μας είναι να προλάβουμε και όχι να θεραπεύσουμε κάθε μη σύννομη ενέργεια ή πράξη.

     

    Comments are closed.