Bookmarks

    Η Καβάλα νίκησε εύκολα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με σκορ (4-0) το απόγευμα της Κυριακής (15/10) το Νέο Σιδηροχώρι, σε έναν αγώνα το αποτέλεσμα του οποίου προκάλεσε εξελίξεις στην ομάδα της Ροδόπης καθώς υπήρξε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της με τον Ζόραν Στοΐνοβιτς να διαδέχεται τον Σάκη Σκουλή.

    Ωστόσο ο συγκεκριμένος αγώνας είχε και μια ξεχωριστή ιδιαιτερότητα με αρκετή δόση φόρτισης σε επίπεδο  συγκίνησης για τον νυν προπονητή του Α.Ο.Κ. Κώστα Ανυφαντάκη και πρώην του Πανθρακοκιού και τον γιο του Παναγιώτη, που ήρθε πέρυσι στη Ροδόπη για λογαριασμό των Προσκυνητών και συνεχίζει φέτος στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

    Πατέρας και γιος βρέθηκαν αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” και η θερμή τους χειραψία μετά το τέλος του αγώνα του Α.Ο.Κ. με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ήταν φυσιολογικό να τραβήξει τα βλέμματα των παρεβρισκομένων αλλά και τα φλας των φωτογράφων που βρίσκονταν στο «Ανθή Καραγιάννη», με την εικόνα να κάνει σύντομα τον γύρο του διαδικτύου και αναδεικνύεται ιδιαίτερα στα προφίλ των δυο ομάδων στο facebook.

    Comments are closed.