Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Καβάλας, το οποίο χαιρετίζει την απόφαση της Ε.Π.Σ.Κ. να προσλάβει ως προπονητές των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων του Νομού μας τους πτυχιούχους προπονητές και μέλη του Συνδέσμου.

    Παράλληλα καταθέτει και κάποιες προτάσεις για την καλύτερη διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων.

    Το δελτίο τύπου

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    “1. Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Καβάλας χαιρετίζει την απόφαση της ΕΠΣΚ να προσλάβει ως προπονητές των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων του Νομού μας τους πτυχιούχους προπονητές και μέλη του Συνδέσμου μας κκ. Τερμετζή Λουκά και Χατζηβασιλειάδη Βασίλειο τους οποίους κι εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.

    2. Για την καλύτερη διεξαγωγή των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του Νομού μας ο Σύνδεσμος Προπονητών προτείνει τα ακόλουθα:

    α) Να τηρηθεί αυστηρά η υποχρεωτικότητα πρόσληψης από τα σωματεία πτυχιούχου προπονητή τουλάχιστον UEFA C για όλες τις ομάδες Α’ και Β’ κατηγορίας.

    β) Όποιο σωματείο δεν προσλαμβάνει πτυχιούχο προπονητή για τις κατηγορίες αυτές, ουδείς να έχει το δικαίωμα να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο και να δίνει οδηγίες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα από την τεχνική περιοχή. Εξαιρούνται τα σωματεία που προσλαμβάνουν προπονητή ο οποίος έχει δηλώσει στην ΕΠΣΚ ότι θα παρακολουθήσει τη Σχολή UEFA C που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας τον Δεκέμβριο.

    γ) Δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα πρωταθλήματα τμημάτων υποδομής του Νομού μας, σας γνωστοποιούμε τη πάγια θέση μας να εφαρμοστούν τα ανωτέρα και στην περίπτωση αυτή.

    Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά και περιμένουμε την εφαρμογή των ανωτέρων”.


    Comments are closed.