Bookmarks

    Σφοδρή επίθεση στον νυν πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Καβάλας Μιχάλη Παπαδόπουλο εξαπέλυσε ο απερχόμενος πρόεδρος της Χαράλαμπος Ευσταθιάδης, μέσω επιστολής που έδωσε στη δημοσιότητα.

    Στην επιστολή του ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος εξαπολύει προσωπική επίθεση στον Μιχάλη Παπαδόπουλο τον οποίο καλεί να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της Ε.Π.Σ. Καβάας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “όσο πιο γρήγορα αποφασίσεις να απαλλάξεις το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο από την παρουσία τη δική σου και όλων αυτών που έχεις αφήσει να διαφεντεύουν μέσα στην Ένωση, τόσο μεγαλύτερο καλό θα του κάνεις”.

    H ανακοίνωση του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη

    Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ο πρώην πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης αναφέρει τα εξής

    -“Κύριε Παπαδόπουλε, δεν συνειδητοποίησες φαίνεται, ότι έγινες πρόεδρος στην μεγαλύτερη Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας, έστω και με τον τρόπο που έγινες και για το λίγο διάστημα που θα παραμείνεις. Δεν έχεις καταλάβει ότι πρέπει να τιμήσεις τη θέση που κατέλαβες και να πάψεις να σέρνεσαι από άλλους, που σου υποδεικνύουν και σου υπαγορεύουν, τι πρέπει να κάνεις και τι να πεις.

    Διέπραξες τεράστιο ολίσθημα, ζητώντας συγγνώμη ως πρόεδρος της Ένωσης και όχι απλώς ως Μιχάλης Παπαδόπουλος, από ανθρώπους που προσπάθησαν με έργα και με λόγια να βλάψουν και να διακωμωδήσουν το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο. Επιχειρήσαμε να σε καλέσουμε στο τηλέφωνο, για να συζητήσουμε το τεράστιο σφάλμα σου και να σου ζητήσουμε να επανορθώσεις, αλλά εσύ μάλλον ούτε στο τηλέφωνο δεν τολμάς να απαντήσεις, αν δεν πάρεις εντολή και έγκριση.

    Αν παρόλα αυτά, επιμένεις να ζητάς συγγνώμη σαν πρόεδρος της Ένωσης:

    1) από τον πρόεδρο του Θεολόγου, μετά τα όσα αισχρά έχει πει για τους ανθρώπους που εκπροσωπούσαν το θεσμό και ουσιαστικά κατά της ίδιας της Ένωσης,

    2) από τον Αρσονιάδη που διακωμωδεί και τραγικοποιεί ταυτόχρονα το ποδόσφαιρο, χρησιμοποιώντας στους αγώνες ποδοσφαιριστές 40 και 50 χρονών με δελτία 15χρονων, κάνοντας τους διαιτητές να χάνουν το λογαριασμό για το πόσοι μπήκαν και πόσοι βγήκαν και πόσοι παραμένουν μέσα και

    3) από ανθρώπους που επιτίθενται μεθυσμένοι σε αντίπαλους ποδοσφαιριστές και διαιτητές, αγνοώντας ακόμη και τα επίσημα έγγραφα της Ε.Π.Σ.Κ., τις μαρτυρίες παρατηρητών και παραγόντων, ας καταλάβουν όλοι σε τι επικίνδυνους δρόμους οδηγεί πλέον το ποδόσφαιρο, ένας άνθρωπος που δεν εννοεί να ωριμάσει και δεν τολμάει να φέρει αντίρρηση στους ανθρώπους που τον ελέγχουν και τον κατευθύνουν.

    Κύριε Παπαδόπουλε, όσο πιο γρήγορα αποφασίσεις να απαλλάξεις το καβαλιώτικο ποδόσφαιρο από την παρουσία τη δική σου και όλων αυτών που έχεις αφήσει να διαφεντεύουν μέσα στην Ένωση, τόσο μεγαλύτερο καλό θα του κάνεις !!!!”.

    Comments are closed.