Bookmarks

    Τον Παπάγου αντιμετώπισε σήμερα Τετάρτη  (20//9) το απόγευμα η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” και μετά από πολύ καλή εμφάνιση των παικτών της, πίρε την σπουδαία νίκη-πρόκριση για την επόμενη φάση με σκορ (75-60) και προκρίθηκε στην 4η αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδας. Πλέον η ομάδα της Καβάλας στρέφει την προσοχή και το ενδιαφέρον της τόσο στο πρωτάθλημα της Β’Εθνική με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Α2 αλλά και στο κύπελλο.

     

     

    Δεκάλεπτα: 25-17, 45-36, 58-49, 75-60


    ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Καραπιπερίδης): Ερεμπενάγκμπε 22, Χονδρόπουλος,  Καπινιάρης 7, Πλιούκας 2, Καραθανάσης 6, Αθανασιάδης 13, Παντόπουλος 2, Κουμλελής 13, Πιεβάλιτσα , Μιχάλογλου 10

    ΠΑΠΑΓΟΥ (Σορώτος): Μελισσαράτος 11, Γκάτζο, Αποστολίδης, Δέδες, Ζώρζος 15, Παπαπέτρου 8, Φιλιππάκος 15, Ψαράς 6, Μουρίκης 5

    Μόλις πέντε ομάδες από την Α2 κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους και στη δεύυτερη φάση του Κυπέλλου, μετά από την ολοκλήρωση της α’ φάσης.

    Πρόκειται, για τον Αμύντα που πέρασε νικηφόρα από το Μετς κόντρα στο Παγκράτι, την Καστοριά που νίκησε στη Θεσσαλονίκη το Ανατόλια αλλά και τον Χολαργό που ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος και πέρασε από τις Σέρρες νικώντας τους Ικάρους.

    Παράλληλα στα παιχνίδια με ομάδες της κατηγορίας, ο Εθνικός πέρασε νικηφόρα από το Μαρούσι, ενώ ο Ηρακλής αν και δυσκολεύτηκε έκαμψε την αντίσταση της Καρδίτσας στη Θεσσαλική πόλη. Εθνικός και Ηρακλής θα παίξουν μεταξύ τους το ερχόμενο Σάββατο στον Πειραιά.

    Από εκεί και πέρα, η Δόξα γνώρισε βαριά ήττα στη Νίκαια από τον Ιωνικό, ενώ και ο Παπάγος δεν τα κατάφερε στην Καβάλα. Τέλος το Ψυχικό ηττήθηκε στο φινάλε στην έδρα της Νέας Κηφισιάς.

    Α’ Φάση – 3η αγωνιστική
    Ιωνικός Νίκ. – Δόξα Λευκάδας 95-62
    ΑΕΝΚ – Ψυχικό 67-64
    Παγκράτι – Αμύντας 59-76
    Μαρούσι – Εθνικός 62-74
    Καβάλα – Παπάγου 75-60
    Καρδίτσα – Ηρακλής 78-82
    Ανατόλια – Καστοριά 69-83
    Ίκαροι Σερρών – Χολαργός 50-79

    Β’ Φάση – 1η Αγωνιστική (23/9)
    Ιωνικός Νίκ. – Τρίκαλα BC
    Κόροιβος – Προμηθέας
    Αμύντας – Κολοσσός
    ΑΕΝΚ – Χολαργός
    ΓΣΛ/Φάρος – Κύμη
    Καβάλα – Καστοριά
    Πανιώνιος – Λαύριο
    Εθνικός – Ηρακλής 

    Comments are closed.