Bookmarks

    Για άλλη μία φορά ο πρώην Υπουργός και πρώην Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Καλαντζής απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του αλλά και την στήριξη του στον Α.Ο.Κ. και ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα που έγινε από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ια στήριξη. Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

    Μάλιστα το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. εξέδωσε δελτίο τύπου, μέσα από το οποίο ευχαριστεί τον Γιώργο Καλαντζή και περιμένει το παράδειγμα του Γιώργου Καλαντζή να το ακολουθήσουν και άλλοι.

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

    -“Ο Γιώργος Καλαντζής π. Υπουργός & Αντιπρόεδρος της Βουλής ανταποκρινόμενος στο Δημόσιο κάλεσμα του Συλλόγου για συστράτευση και κινητοποίηση όλου του Φίλαθλου κόσμου της Καβάλας, αποφάσισε να “σταθεί” έμπρακτα για ακόμη μία φορά στην oμάδα μας, δηλώνει παρών και στοιχίζεται δίπλα μας για να μας στηρίξει με όλους τους τρόπους και να βοηθήσει στην περαιτέρω βιωσιμότητα του ποδοσφαιρικού συλλόγου μας.

    Ο ΑΟΚ περιμένει το παράδειγμα του Γιώργου Καλαντζή να το ακολουθήσουν και άλλοι γιατί ….όλοι μαζί μπορούμε…δεν περισσεύει κανένας στην προσπάθεια μας να κάνουμε το “καραβάκι” Τριήρη και να μας κάνει πάλι περήφανους ο ΑΟΚ, όπως μας έκανε τόσα χρόνια”.

    Comments are closed.