Bookmarks

    Με αρκετή δόση ειρωνείας προς την απερχόμενη διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας, η νέα διοίκηση της στο δελτίο τύπου που εξέδωσε σημειώνει ότι αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από τα σωματεία της Δόξας Θεολόγου, της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου “Ελπίδες” και του ΑΟ Φίλιπποι.

    Συγνώμες οι οποίες έχουν να κάνουν με τις ποινές που τόσο πολύ ταλαιπώρησαν τα σωματεία μας, αλλά και τους παράγοντες που τα υπηρετούν, αφού αναγκάστηκαν να φτάσουν μέχρι την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να δικαιωθούν.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Π.Σ. Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, καθώς και τα μέλη των Επιτροπών αυτής, μετά και τη δικαίωση του σωματείου μας ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ και του προέδρου αυτής, κ. Κώστα Μαντέχου, αισθάνονται την ανάγκη να ζητήσουν δημόσια συγνώμη από τα σωματεία ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΠΙΔΕΣ και την πρόεδρο αυτής κα. Στέλλα Σιβρή, Α.Ο. ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ και τον πρόεδρο αυτού κ. Κώστα Νέγκογλου, καθώς και τη ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΠΟΤΟΥ ΘΑΣΟΥ και τον πρόεδρο της κ. Κώστα Μαντέχο.

    Μία συγνώμη από την προϊσταμένη αρχή του τοπικού μας ποδοσφαίρου για τις άδικες και εξουθενωτικές πειθαρχικές ποινές που επιβλήθηκαν σε βάρος τους για λόγους……………………………………

    Ποινές που τόσο πολύ ταλαιπώρησαν τα σωματεία μας, αλλά και τους παράγοντες που τα υπηρετούν, αφού αναγκάστηκαν να φτάσουν μέχρι την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να δικαιωθούν. Ποινές που δυστυχώς οδήγησαν το ένα από τα σωματεία αυτά ακόμη και στη διάλυση, αφού δεν κατάφερε να λάβει μέρος στο φετινό μας πρωτάθλημα.

    Ζητάμε συγνώμη για τη σωματική, ψυχική, αλλά κυρίως οικονομική ταλαιπωρία που υπέστησαν τα σωματεία μας και υποσχόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να αποκαταστήσουμε την αδικία που έγινε εις βάρος τους.

    Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη”.

    Comments are closed.