Bookmarks

    Τη δυνατότητα να βγάλει κι άλλα χρήσιμα συμπεράσματα αλλά και να διαπιστώσει σε ποια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του, είχε μέσα στο Σαββατοκύριακο που διανύσαμε ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Κώστας Ανυφαντάκης, από το φιλικό στην Ελευθερούπολη και το ματς κυπέλλου στην Φωλιά.

    Οι νίκες έρχονται σε δεύτερη μοίρα αλλά το θετικό είναι ότι και στα δύο παιχνίδια ο Α.Ο.Κ. πέτυχε στους στόχους του, οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις των αγώνων που έδωσαν και για το λόγο αυτό η ικανοποίηση που επικρατεί στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας είναι δικαιολογημένη. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Κώστας Ανυφαντάκης έχει σχηματίσει μία εικόνα και μάλιστα πολύ σημαντική για τον κάθε ένα παίκτη ο οποίος ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και βέβαια όσο κυλάει η προετοιμασία τόσο τα συμπεράσματα θα είναι περισσότερα. Μία προσπάθεια η οποία έχει πολύ δρόμο ακόμη, με την προσπάθεια που καταβάλλεται να στηρίζεται στην ηρεμία και την σκληρή δουλειά.

    Φιλικά παιχνίδια με Παραλίμνιο

    και Νέστο Χρυσούπολης

    Εν τω μεταξύ από την στιγμή που επισημοποιήθηκε, αυτό που κυκλοφορούσε ως πιθανό σενάριο σχετικά με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο Α.Ο.Κ. προχώρησε στο να κλείσει ένα ακόμη φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Αυτήν την φορά, την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου ο Α.Ο.Κ. θα ταξιδέψει στις Σέρρες και συγκεκριμένα στο Παραλίμνιο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα, τον οποίο θα βρει και φέτος μπροστά του στον 1ο όμιλο. Θεωρείται σίγουρο ότι και την επόμενη εβδομάδα ο Α.Ο.Κ. θα δώσει και κάποια άλλα φιλικά παιχνίδια και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ο Α.Ο.Κ. θα δώσει φιλικό παιχνίδι στη Χρυσούπολη με τον τοπικό Νέστο. Ένα φιλικό το οποίο χαρακτηρίζεται πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες, κατά τη διάρκεια του οποίου ο τεχνικός του Α.Ο.Κ. Κώστας Ανυφαντάκης θα προβάρει ενδεκάδα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    75 Responses to “Με ηρεμία και πολύ δουλειά “χτίζεται” ο νέος Α.Ο.Κ. από τον Κώστα Ανυφαντάκη”