Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας, εξέδωσε δελτίο τύπου και στο οποίο σημειώνει ότι, θέλοντας να προλάβει την οποιαδήποτε ταλαιπωρία των σωματείων της Ένωσης μας, όσον αφορά τις στολές με τις οποίες θα αγωνίζονται στην τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο, σας γνωστοποιεί τη στολή πρώτης επιλογής του κάθε σωματείου, όπως τη δήλωσε στη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα.

     

     

    Α` κατηγορία

     

    Ο Βύρων δήλωσε δυο έδρες το Βερούλειο και το Χαλκερό ενώ θα φοράει μαυρόασπρη φανέλα. Ο Απόλλων Χρυσοχωρίου με έδρα το Χρυσοχώρι και λευκή φανέλα. Ο Ναζιανζός Νέας Καρβάλης, έδρα το γήπεδο της Νέας Καρβάλης και χρώματα κίτρινο- άσπρο.

     

    Ο Βρασίδας Νέας Περάμου με έδρα το γήπεδο της Νέας Περάμου και φανέλα μπλε- κόκκινη.  Ο Εθνικός Νέας Καρυάς με έδρα τη Νέα Καρυά και φανέλα μπλε- λευκή. Ο Ορφέας Ελευθερούπολης με έδρα το Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης και φανέλα μπλε. Ο Κεραυνός Πέρνης με έδρα το γήπεδο της Πέρνης και φανέλα κόκκινη- μαύρη.

     

    Η ΑΕΚ Kαβάλας με έδρα το Βερούλειο και χρώματα φανέλας κίτρινο- μαύρο. Η Δόξα Θεολόγου με έδρα το γήπεδο του Ποτού και φανέλα μαύρη. Ο Μ. Α Αντιφιλίππων έχει έδρα το γήπεδο των Αντιφιλίππων και φανέλα λευκή. Ο Φρίξος Πλατανοτόπου με έδρα το γήπεδο του Πλατανοτόπου και φανέλα κόκκινη.

     

    Ο Ατρόμητος Χαλκερού με έδρα το γήπεδο του Χαλκερού και χρώματα λευκό μαύρο. Η Αναγέννηση Λιμεναρίων με έδρα το γήπεδο των Λιμεναρίων και φανέλα μπλε άσπρο.

     

     

    Στον Α` όμιλο ο Αρης Πηγών δήλωσε έδρα το Δημοτικό Στάδιο Πηγών με φανέλα κίτρινη. Ο Ποντιακός Ποντολιβάδου με έδρα το Ποντολίβαδο και χρώμα μπλε. Ο ΑΟ Ποταμιάς με έδρα το γήπεδο της Ποταμιάς και φανέλα κόκκινη- μπλε. Ο Αίας Παναγίας με έδρα το γήπεδο της Παναγίας και φανέλα άσπρη. Ο Αρης Πρίνου με έδρα το γήπεδο του Πρίνου και φανέλα κίτρινη- μαύρη. Οι Μυρμιδόνες το γήπεδο της Καρβάλης και φανέλα πορτοκαλί- μαύρη. Ο Μαίανδρος Γέροντας με έδρα το γήπεδο του Γέροντα και φανέλα κίτρινη. Ο Θεαγένης με έδρα το γήπεδο του Λιμένα και με φανέλα μπλε-άσπρη. Ο ΠΑΟΚ Καβάλας με έδρα το γήπεδο του Κωτσάλου και φανέλα μαύρη- άσπρη. Ο Ποσειδώνας με έδρα το Χαλκερό και φανέλα πράσινη- μαύρη. Ο Κεραυνός Καλλιράχης με έδρα την Καλλιράχη και φανέλα κόκκινη- μπλε. Ο Ατρόμητος Λεκάνης με έδρα το γήπεδο της Λεκάνης και φανέλα μπλε- ρουά. Ο Ολυμπιακός Καβάλας με έδρα το γήπεδο του Κωτσάλου και φανέλα ερυθρόλευκη.

     

     

    Β` όμιλος

     

    Ο Μ. Α Φιλίππων με έδρα το γήπεδο των Φιλίππων και φανέλα κίτρινο- μαύρο. Ο Αστέρας Φωλιάς με έδρα το γήπεδο της Φωλιάς και φανέλα μπορντό- μπλε. Ο Κεραυνός Ελευθερών με έδρα το γήπεδο των Ελευθερών και χρώματα κόκκινο- μαύρο. Ο ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα με έδρα το γήπεδο του Αγίου Ανδρέα και φανέλα μαύρη- άσπρη. Η Ενωση Παγγαιϊκού Δρυάδας με έδρα το γήπεδο του Παλαιοχωρίου και φανέλα πράσινη- γαλάζια.

     

    Η Δόξα Αμυγδαλεώνα με έδρα το γήπεδο του Αμυγδαλεώνα και φανέλα μαύρη- άσπρη. Ο ΑΟ Ελαιοχωρίου με έδρα το γήπεδο του Ελαιοχωρίου και φανέλα πράσινη- άσπρη. Ο Μακεδονικός Αμισιανών με έδρα το γήπεδο των Αμισιανών και φανέλα πράσινη. Ο Κεραυνός Κρηνίδων με έδρα το γήπεδο των Κρηνίδων και φανέλα μαύρη- κόκκινη. Η Ασπίδα Πολυστύλου με έδρα το γήπεδο του Πολυστύλου και φανέλα πράσινη. Ο Αρης Ζυγού με έδρα το Ζυγός και φανέλα κίτρινη. Ο Μ. Α Ορφανίου με έδρα το Ορφάνι και φανέλα μαύρη- άσπρη. Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με έδρα το Κοκκινόχωμα και φανέλα κίτρινη.


    Comments are closed.