Bookmarks

    Φαιδρή και πλαστή χαρακτηρίζει τη σημερινή διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας, φοβούμενη και τρέμοντας κάθε τι νόμιμο, η παράταξη του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη με ανακοίνωσε την οποία εξέδωσε, με αφορμή όπως τονίζεται τον εκφοβισμό και τις απειλές για διαγραφή του ιστορικού σωματείου του Βύρωνα Καβάλας.

    Πρόκειται για μία ανακοίνωση στην οποία μέσα από την οποία η πρώην διοίκηση του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη εξαπολύει σφοδρή επίθεση στη διοίκηση του Μιχάλη Παπαδόπουλου, τονίζοντας μεταξύ των άλλων και τα εξής:

    -“Τα σωματεία της Καβάλας θα αντιδράσουν και θα σταθούν στο ύψος τους. Θα τα βρείτε όλα απέναντι και εμάς τους ίδιους, σε τέτοιου είδους αποφάσεις που πάνε τον σωματειακό αθλητισμό πολλά χρόνια πίσω”.

    Η ανακοίνωση

    Αναλυτικά το περιεχόμενο της σκληρής ανακοίνωσης περιέχει τα εξής:

    Η φαιδρή-πλαστή διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας, φοβούμενη και τρέμοντας κάθε τι νόμιμο, αφού έμαθε να λειτουργεί υπόγεια και σκοτεινά, αφού πλαστογράφησε πληρεξούσια σωματείου, αφού κορόιδεψε δημάρχους και υπουργούς, τώρα συνεχίζει το καταστροφικό της έργο εκφοβίζοντας και απειλώντας το ιστορικό σωματείο του ΒΥΡΩΝ Καβάλας με διαγραφή επειδή ο πρώην πρόεδρος της ένωσή μας είναι μέλος του και προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια προσβάλλοντας την εγκυρότητα των εκλογών. Πόσο πίσω ακόμη θα πάνε το ποδόσφαιρο της Ένωσης μας. Άραγε ποιο άλλο σωματείο που θα διαφωνήσει με αποφάσεις τους έχει σειρά;

    Ντροπή και δυσωδία.

    Τα σωματεία της Καβάλας θα αντιδράσουν και θα σταθούν στο ύψος τους. Θα τα βρείτε όλα απέναντι και εμάς τους ίδιους, σε τέτοιου είδους αποφάσεις που πάνε τον σωματειακό αθλητισμό πολλά χρόνια πίσω. Ο ρεβανσισμός δε θα περάσει γιατί είστε μειοψηφία στη συνείδηση των παραγόντων.

    Υπενθυμίζουμε ότι η δικιά μας διοίκηση στο παρελθόν ούτε καν σκέφτηκε ποτέ να απειλήσει σωματείο ή μέλος αυτού με διαγραφή επειδή προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια (περίπτωση Στεφανίδη- Αμυγδαλεώνα).

    Αφού πρώτα απολογηθείτε σ’ αυτούς που κατ’ ομολογία τους σας βοήθησαν να εκλεγείτε και τους πουλήσατε-άραγε με τι αντίτιμο όπως δηλώνουν- και σταματήσετε να πλημυρίζετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με προσωπικές σας άνευ ουσίας φωτογραφίες, ίσως τότε να αρχίσετε να προσπαθείτε να διοικήσετε.

    Μέχρι τότε κάτω τα χέρια από τον ΒΥΡΩΝ και τα άλλα σωματεία της Καβάλας”.

    Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ

    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

    Comments are closed.