Bookmarks

    Η νέα διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας έκανε τελικά “πίσω’ και δεν προχώρησε τελικά στην συνένωση των πρωταθλημάτων της Β’ και Γ’ κατηγορίας, η κλήρωση των οποίων θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, όπως τονίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή.

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου περιλαμβάνει τα εξής:

    1. Καλούνται όλα τα σωματεία της Β’ και Γ’ κατηγορίας να παρευρεθούν στην κλήρωση των αγώνων πρωταθλήματος περιόδου 2017 – 2018, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας.

    2. Καλούνται τα σωματεία που θα προκριθούν στη Γ’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας να παρευρεθούν στην κλήρωση των αγώνων που θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης.

    3. Η Επιτροπή Προγραμμάτων της Ένωσης θα προχωρήσει στον προγραμματισμό των αγώνων πρωταθλήματος σύμφωνα με τα αιτήματα που εγγράφως έχουν καταθέσει τα σωματεία στη γραμματεία. Υπενθυμίζουμε στα σωματεία μας ότι από τη στιγμή που θα αναρτηθεί το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της Ένωσης, να μη γίνονται αιτήματα αλλαγών, προκειμένου να διαφυλάξουμε το κύρος και την αξιοπιστία των πρωταθλημάτων. Εξαιρούνται, βέβαια, τα αιτήματα που υποβάλλονται λόγω ανωτέρας βίας και προβλέπονται από τον κανονισμό.

    4. Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 θα γίνει η πρώτη επίσημη συγκέντρωση των διαιτητών – μελών της Ένωσης μας, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2017 – 2018. Παρακαλούνται όλα τα μέλη μας διαιτητές να παρευρεθούν στη συγκέντρωση.

    5. Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συγκεντρώσεων της ΕΠΣ Καβάλας ο καθιερωμένος αγιασμός της Επιτροπής Διαιτησίας και των διαιτητικών μελών μας. Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους παράγοντες των σωματείων μας που επιθυμούν να παραστούν στον αγιασμό. 

    6. Η ΕΠΣ Καβάλας, θέλοντας να δώσει ένα σκαλοπάτι ανάδειξης και προβολής των νέων προπονητών ποδοσφαίρου του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Καβάλας, προσέλαβε για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2017 – 2018 ως Ενωσιακούς προπονητές στις μεικτές μας ομάδες τους κ.κ. Χατζηιωαννίδη Ιωάννη, Χατζηβασιλειάδη Βασίλειο και Τερμετζή Λουκά. Παράλληλα, η Ένωση ευχαριστεί τους κ.κ. Παπαδάκη Σταμάτη και Φιλιππίδη Δήμο για την πολυετή προσφορά τους στα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα. Υπόσχεται δε, ότι πάντα θα υπάρχει μια θέση γι’ αυτούς δίπλα στους νέους προπονητές και τις μεικτές μας ομάδες, αφού η εμπειρία τους στο τοπικό μας ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλη. Σύντομα οι τρεις νεαροί προπονητές θα προχωρήσουν σε κλήσεις ποδοσφαιριστών μας, ώστε να συγκροτηθούν οι αντιπροσωπευτικές μας ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα μεικτών ομάδων. Για θέματα μεικτών ομάδων, όλα τα μέλη της Επιτροπής θα απευθύνονται στον κ. Μπάγιο Ιωάννη (τηλ. 6944603317)”.

    Comments are closed.