Bookmarks

    Συνολικά επτά (7 ) ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των αγώνων της 3ηςφάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας το οποίο ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή.

    Οι αγώνες, όπως είχε οριστεί θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο (9-10)  με ορισμένες αλλαγές σε ότι αφορά τους γηπεδούχους και αυτό γιατί στην αναμέτρηση του ΑΟΚ με την Φωλιά, οι “Αργοναύτες” θα είναι μεν γηπεδούχου αλλά αποδεχόμενο το αίτημα του Αστέρα η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Φωλιάς. Βέβαια να θυμίσουμε ότι η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη εκτός από τον αγώνα κυπέλλου στη Φωλιά έχει προγραμματίσει να δώσει και ένα φιλικό παιχνίδι. Στην Ελευθερούπολη το απόγευμα της Κυριακής  (10/9) με τον τοπικό Ορφέα. Το πρόγραμμα του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας περιλαμβάνει τους 6 αγώνες του 3ου γύρου και τον έναν που υπολείπεται από τον 2ο γύρο, δηλαδή εκείνο του Κεραυνού Πέρνης με τον Ατρόμητο Χαλκερού. Μάλιστα θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού θα κοντραριστεί με τον Αετό Ορφανού. Ο Νέστος Χρυσούπολης δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στην Ένωση Παγ. Δρυάδας και στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Βύρων Καβάλας θα υποδεχθεί τον Κεραυνό Κρηνίδων και ο ΜΑ Αντιφιλίππων τον Άρη Πηγών. Ο φορμαρισμένος Βρασίδας Νέας Περάμου εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει τον Ποντιακό Πομτολιβάδου και τέλος στα Λιμενάρια η Αναγέννηση θα υποδεχθεί τον Κεραυνό Καλλιράχης.

    Υπενθυμίζεται ότι στον 4ο γύρο της φετινής διοργάνωσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Καβάλας, έχει προκριθεί χωρίς αγώνα η ΑΕΚ Καβάλας.

    Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του κυπέλλου το προσεχές Σαββατοκύριακο έχει ως εξής:

    Σάββατο (16.45)
    Βύρων Καβάλας- Κεραυνός Κρηνίδων
    ΜΑ Αντιφιλίππων-Άρης Πηγών
    ΑΟ Καβάλα-Αστ’ερας Φωλιάς
    Ποντιακός Ποντολιβάδου-Ν. Πέραμος


    Κυριακή (16.45)
    Αναγέννηση Λιμεναρίων-Καλλιράχη
    (Νέστος Χρυσ.-Ένωση Παγ. Δρυάδας
    Κεραυνός Πέρνης- Ατρόμητος Χαλκερού

    
                                                
                                            

    Comments are closed.