Bookmarks

    Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε, το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας, επέβαλε την ποινή της απαγόρευσης συμμετοχής του σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο στον πρώην πρόεδρο της Χαράλαμπο Ευσταθιάδη.

    Όπως μάλιστα σημειώνεται επειδή όπως σημειώνεται, μετά τις πολλαπλές παραβιάσεις από τον κ. Ευσταθιάδη Χαράλαμπο του καταστατικού της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, του καταστατικού της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, τους κανονισμούς και τις οδηγίες της ΕΠΟ, και αφού προηγουμένως η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης του ζήτησε εγγράφως, μέσω Δικαστικού Επιμελητή, να συμμορφωθεί, κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε.

    Το δελτίο τύπου της ΕΠΣ Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναφέρονται τα εξής:

    -“1. Μετά τις πολλαπλές παραβιάσεις από τον κ. Ευσταθιάδη Χαράλαμπο του καταστατικού της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, του καταστατικού της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, τους κανονισμούς και τις οδηγίες της ΕΠΟ, και αφού προηγουμένως η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης του ζήτησε εγγράφως, μέσω Δικαστικού Επιμελητή, να συμμορφωθεί προς τα ανωτέρω, αλλά αυτός δεν συμμορφώθηκε, του επέβαλε την ποινή της απαγόρευσης συμμετοχής του σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Η ανωτέρω ποινή κοινοποιήθηκε άμεσα στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ισχύει από τις 19/09/2017. Παρακαλούμε για τη συμμόρφωση κάθε εμπλεκομένου προς τα ανωτέρω.

    2. Παρακαλούνται οι παράγοντες όλων των σωματείων μας να διευκολύνουν και να επιτρέπουν την ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο, τόσο των Ενωσιακών μας προπονητών, κ.κ. Χατζηιωαννίδη Γιάννη, Χατζηβασιλειάδη Βασιλείου και Τερμετζή Λουκά, όσο και των παρατηρητών διαιτησίας, προκειμένου να εκτελέσουν τα καθήκοντα τους, που  εκ της ιδιότητας τους απορρέουν.

    3. Εγκρίνονται τουρνουά που πρόκειται να διοργανώσουν τα σωματεία μας, ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ και ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ το Σαββατοκύριακο 23-24/09/2017.

    4. Παρακαλούμε όλους τους δημοσιογράφους που καλύπτουν με φωτο-ρεπορτάζ τους ερασιτεχνικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες της Ένωσης μας, να προσκομίσουν μια φωτογραφία στη γραμματεία της ΕΠΣ Καβάλας, προκειμένου να τους εκδοθεί δελτίο πιστοποίησης ελεύθερης εισόδου στα γήπεδα για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017 – 2018.

    5. Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας με απόφαση του, μετά το Κύπελλο Ήθους, θεσμοθέτησε και το SUPER CUP. Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας που θα διεξάγεται στην αρχή κάθε ποδοσφαιρικής περιόδου, μεταξύ του πρωταθλητή Α’ Κατηγορίας και του Κυπελλούχου. Ο αγώνας θα διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο που θα επιλέγει η διοργανώτρια αρχή και θα είναι μία ποδοσφαιρική γιορτή, στην οποία θα επιβραβεύονται οι δύο καλύτερες ομάδες της ποδοσφαιρικής περιόδου που πέρασε.

    6. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας αποφάσισε τη λειτουργία νέας σχολής Διαιτησίας, η έναρξη της οποίας θα γίνει την 1η Νοεμβρίου  2017. Παρακαλούνται  οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντάρα Δημήτριο (τηλέφωνο επικοινωνίας 6972101956).

    7. Συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό οι προπονήσεις προεπιλογής των μεικτών μας ομάδων, ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διοργανώσει η ΕΠΟ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

    8. Όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες του Σαββατοκύριακου 23-24/09/2017, καθώς και αυτού στις 30/09/2017 και 01/10/2017 θα αρχίσουν στις 17:00 μ.μ. Εξαιρούνται οι παρακάτω αγώνες:

    -ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ώρα 16:30 μ.μ.

    -ΑΡΗΣ ΖΥΓΟΥ – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚ/ΤΟΣ ώρα 16:30 μ.μ.

    -ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ – ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ώρα 15:00 μ.μ.

    -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ – ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ ώρα 17:15 μ.μ.

    9. Μετά από έγγραφο του Δήμου Καβάλας και προς αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας, ενημερώνουμε τα άμεσα ενδιαφερόμενα σωματεία, ότι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες των σωματείων ΟΙ ΛΥΚΟΙ και ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ θα διεξάγονται στα γήπεδα Χαλκερού και Κωτσάλου αντίστοιχα.

    10. Καλείται σε απολογία την Τετάρτη 27/09/2017 και ώρα 10:00 π.μ., ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής, ο προπονητής του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΑΡΥΑΣ, κ. Σιώπης Δημήτριος.

    11. Καλούνται την Τρίτη 26/09/2017 και ώρα 18:00 μ.μ., ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Καβάλας, οι διοικήσεις των σωματείων ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ και ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις και διευκρινήσεις για όσα γεγονότα έλαβαν χώρα στον μεταξύ τους αγώνα.

    12. Τιμωρείται το σωματείο ΘΡΑΚΗ ΓΡΑΒΟΥΝΑΣ με χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ και αφαίρεση δύο βαθμών (-2) από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, διότι παραιτήθηκε από τον αγώνα του με το σωματείο ΟΙ ΛΥΚΟΙ.

    13. Τιμωρείται το σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ με χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ και αφαίρεση δύο βαθμών (-2) από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, διότι παραιτήθηκε από τον αγώνα του με το σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ.

    14. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής, ότι η έναρξη των πρωταθλημάτων στις κατηγορίες  (Κ-12), (Κ-14) και (Κ-16) θα αρχίσουν στις 7-10-2017. Στις αμέσως επόμενες ημέρες θα σας γνωστοποιήσουμε το αναλυτικό πρόγραμμα αγώνων του πρώτου γύρου. Επίσης, εντός των επόμενων ημερών θα κάνουμε γνωστό στα σωματεία μας και το πρόγραμμα των τουρνουά για τις κατηγορίες (Κ-8) και (Κ-10)”.


    16 Responses to “Ε.Π.Σ. Καβάλας για Χαράλαμπο Ευσταθιάδη: “Απαγόρευση συμμετοχής του σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο””