Bookmarks

    Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, πριν από λίγο ο Βύρωνας Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση και τοποθετήθηκε επίσημα για το κίνδυνο αποβολής του από το πρωτάθλημα, μέσω της νομικής συμβούλου του σωματείου κ. Άννα Μεϊτανίδου.

    Μάλιστα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι σε κάθε περίπτωση θα ληφθούν οι αποφάσεις στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 08-09-2017 στα γραφεία του συλλόγου.

    Η ανακοίνωση του Βύρωνα Καβάλας

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βύρωνα Καβάλας αναφέρει τα εξής:

    Η ΕΠΣ Καβάλας μας γνωστοποίησε δυνάμει της από 30-8-2017 πρόσκλησης- δήλωσης ότι οι δικαστικές ενέργειες στις οποίες έχει προβεί ο κ. Ευσταθιάδης μετά την εκλογική διαδικασία της ΕΠΣ Καβάλας παραβιάζουν τον κανονισμό της ΕΠΟ. Επειδή ο κ. Ευσταθιάδης είναι μέλος του σωματείου μας, η ΕΠΣ Καβάλας μας καλεί ως σωματείο- συνυπεύθυνο των ενεργειών του κ. Ευσταθιάδη να προβούμε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου ο κ. Ευσταθιάδης ως μέλος του σωματείου μας να παραιτηθεί από το δικόγραφο και το δικαίωμα της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καβάλας.

    Εχουμε έρθει σε επικοινωνία με τον Δικηγόρο της ΕΠΣ Καβάλας και με την πλευρά του κ. Ευσταθιάδη και ήδη σήμερα έχουμε αποστείλει πρόσκληση με την οποία ζητούμε την παραίτηση του από το δικόγραφο και το δικαίωμα της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων. Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί στο αίτημα του σωματείου μας θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια ώστε να αποφασιστεί ποια θα είναι η κύρωση με βάση τα όσα προβλέπονται στο καταστατικό του σωματείου μας. Με τις ενέργειες στις οποίες προβαίνουμε προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του σωματείου μας, ώστε να μην κινδυνεύει με κυρώσεις από την ΕΠΣ Καβάλας εξαιτίας των ενεργειών του κ. Ευσταθιάδη.

    Σε κάθε περίπτωση θα ληφθούν οι αποφάσεις στην έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 08-09-2017 στα γραφεία του συλλόγου.

    Καβάλα 01-09-2017

    Η νομική σύμβουλος του σωματείου

    ΑΝΝΑ Π. ΜΕΙΤΑΝΙΔΟΥ

    82 Responses to “Βύρωνας Καβάλας: “Με τις ενέργειες μας προσπαθούμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα μας””