Bookmarks

    Mε αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και τη διαγραφή του μέλους του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη από τη γενική συνέλευση του Βύρωνα Καβάλας, το διοικητικό συμβούλιο του καβαλιώτικου συλλόγου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι κανένα μέλος του δεν επιθυμεί την εμπλοκή του στη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο πλευρών στην ΕΠΣ Καβάλας.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βύρωνα Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    -“Η ΕΠΣ Καβάλας με την από 30-08-2017 πρόσκληση – δήλωσή της μας γνωστοποίησε ότι είμαστε συνυπεύθυνοι ως σωματείο για τις ενέργειες του κ. Χαράλαμπου Ευσταθιάδη, αφενός διότι ο τελευταίος είναι μέλος του σωματείου μας και αφετέρου διότι τον υποδείξαμε ως υποψήφιο στις εκλογές της 12ης-08-2017. Μας ενημέρωσε επίσης ότι πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας ως συνυπεύθυνοι και να προχωρήσει ο κ. Χαράλαμπος Ευσταθιάδης σε παραίτηση από το δικόγραφο της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καβάλας, παρόλο που το σωματείο δεν γνώριζε για τις ενέργειες του και μας προειδοποίησε για τις κυρώσεις που θα μας επιβληθούν σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούμε.

    Η Διοίκηση και τα μέλη του σωματείου προέβησαν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να προφυλαχθούν τα συμφέροντα του και με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου που πραγματοποιήθηκε την 08ην-09-2017 αποφασίσθηκε η διαγραφή του μέλους κ. Χαράλαμπου Ευσταθιάδη.

    Η απόφαση αυτή ήταν ιδιαίτερη δύσκολη, καθώς ο κ. Ευσταθιάδης ήταν μέλος του σωματείου μας για χρόνια και η συνεισφορά του ήταν σημαντική, για αυτό και τον στηρίξαμε με τη ψήφο μας στις εκλογές της 12ης-08-2017. Όμως το συμφέρον του σωματείου μας προέχει και κανένα μέλος του δεν επιθυμεί την εμπλοκή του στη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να κρίνουμε το αποτέλεσμα της διαμάχης αυτής, αρμόδια είναι τα Δικαστήρια.

    Το σωματείο βρέθηκε στη μέση χωρίς να το γνωρίζει, χωρίς να φταίει και χωρίς να το αξίζει, όμως η οικογένεια του Βύρωνα Καβάλας παραμένει ενωμένη παρά τις δυσκολίες και θα βγει ακόμα πιο δυνατή από αυτή την ιστορία. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για τη στήριξή του. Υποσχόμαστε ότι θα είμαστε εδώ ενωμένοι, προσπαθώντας να υπηρετούμε το συμφέρον του σωματείου μας και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να διατηρήσουμε το όραμα του πιο ιστορικού σωματείου στην πόλη μας”.

    Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Σωματείου ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ

    Comments are closed.