Bookmarks

    Εντυπωσιακή από κάθε πλευρά και πολύ καλά προγραμματισμένη ήταν η 1η Γιορτή Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (9/8) στο Λιμανάκι της Ηρακλείτσας, αφιερωμένη στη μνήμη του μεγάλου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Παρίδη.

    Την 1η Γιορτή τίμησε με την παρουσία του ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ενώ παραβρέθηκαν η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Μαρκόπουλος και πλήθος κόσμου. Επίσης παραβρέθηκαν προσωπικότητες του αθλητικού και πολιτικού χώρου. Ο Χρήστος Ρέμμος ανακηρύχτηκε επίσημος Δημότης Παγγαίου ενώ στις ειδικές βραβεύσεις τιμήθηκαν ο Χρήστος Τερζανίδης, ο Παύλος Κοψαχείλης, ο Δημήτρης Σιούρθας, ο Βασίλης Αβραμίδης, ο Χάρης Παππάς, ο Βασίλης Μπιλμπίλης, ο Νίκος Παπαδόπουλος (Γρίβας) και ο Κώστας Οφλίδης.

    Ακόμη βραβεύτηκαν οι ομάδες του Δήμου Παγγαίου: ΟΚΑΚ Ελευθερούπολης, Αετός Ορφανού, ΓΣΕ, Φρίξος Πλατανοτόπου, Αστέρας Φωλιάς, Παγγαιϊκός Παλαιοχωρίου και οι αθλητές- αθλήτριες: Ξουλόγη, Μοσχοβίδης, Λυρόπουλος, Σοφοκλέους, Αραμπατζή, Λαβδάκης, Βορδονοράκης, Λυροπούλου, Αθανασίου, Βερβερίδου, Χαραλαμπίδης, Βορδονοράκης, Μαρκόπουλος, Νικολάου, Κεχρόπουλος, Τογκουσίδης, Τσίλογλου, Τσιτζιρής, Μαλιχούδης, Παπαδόπουλος.

    Τέλος να αναφέρουμε ότι η εκδήλωση κράτησε περίπου 3 ώρες και την παρουσίασε με επιτυχία ο γνωστός αθλητικογράφος Τάσος Πατσίδης.

    Comments are closed.