Bookmarks

    Σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Ραφαήλ Γιαλαμούδη έχει έρθει ο Α.Ο.Κ. και η απόκτηση του επίσημα αναοινώθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη.

    -“Ο Αθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ καλωσορίζει στην οικογένεια του τον Ραφαήλ Γιαλαμούδη, 19χρονο ποδοσφαιριστή ύψους 1,78μ. που αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και στις δύο πλευρές, ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια ανήκε και ήταν βασικό στέλεχος στην Κ20 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ”.

    Πρόκειται για τον αμυντικό ποδοσφαιριστή, αρχηγό της Κ20 του ΠΑΟΚ ο οποίος να σημειώσουμε ότι προέρχεται από τα Γιαννιτσά και είναι γεννημένος την 1η Μαρτίου του 1998. Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι από την προηγούμενη Δευτέρα σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία των “Αργοναυτών” στο βοηθητικό γήπεδο με την συμμετοχή όλων των παικτών οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας. Σε εξέλιξη βέβαια βρίσκεται και ο μεταγραφικός σχεδιασμός αφού όπως δήλωσε ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης θα γίνουν τουλάχιστον 4 ακόμη μεταγραφές έμπειρων ποδοσφαιριστών. Ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ενισχύσουν τον άξονα της ομάδας και δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο που έρχεται να υπάρξουν εξέλίξεις.


    Comments are closed.