Bookmarks

    Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Νέστου Χρυσούπολης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο 28χρονος Βούλγαρος επιθετικός ποδοσφαιριστής, Γιορντάν Ετόφ, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Δόξα Δράμας, στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

    Να σημειώσουμε το γεγονός ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο που έρχεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις γύρω από το θέμα αυτό και να ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις για την απόκτησή του. Πάντως οι διάλογοι των δύο πλευρών μέχρι σήμερα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και απομένουν μόνο τα τυπικά οι δύο πλευρές για να δώσουν τα χέρια και να συμφωνήσουν.

    Ο 28χρονος Βούλγαρος επιθετικός ποδοσφαιριστής, Γιορντάν Ετόφ, ύψους 1.90 να θυμίσουμε ότι ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπότεφ, όπου το 2007 έκανε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του. Ακολούθησαν η Μπρέστνικ 1948, η Τσέπινετς (Γ’ Εθνική Βουλγαρίας), η Τσαβδάρ Ετροπόλ (Β’ Εθνική Βουλγαρίας) και βγήκε εκτός συνόρων για λογαριασμό της Δόξας. Έχει αγωνιστεί ακόμη στη χώρα μας τόσο στον Παναργειακό όσο και στην Φαρκαδόνα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Από κει και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Λαδάκη, να αναφέρουμε ότι τις δύο πλευρές φαίνεται να χωρίζει το οικονομικό, αν και από την αρχή των συζητήσεων υπήρχε η αίσθηση ότι οι δύο πλευρές θα τα βρούνε. Παρά το γεγονός δηλαδή ότι όλα έδειχναν ότι ο Αντώνης Λαδάκης θα συνεχίσει την καριέρα του στο Νέστο, τις τελευταίες ημέρες και σύμφωνα με τις εξελίξεις που παρατηρήθηκαν το ενδεχόμενο της συνεργασίας των δύο πλευρών όλο και απομακρύνεται.

     

    Comments are closed.