Bookmarks

    Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (20/9) ο Α.Ο.Κ., στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” με τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, με την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη να φτάνει στη νίκη με (1-0).

    Σε αγωνισιτκό επίπεδο ο Α.Ο.Κ. ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του, παρουσιάστηκε βελτιωμένος, οι παίκτες του κατά δαστήματα έδειξαν διάθεση να παίξουν καλό ποδίσφαιρο, έχασαν αρκετές ευκαρίες παρά τις υψηλές θερμοκρασίες και πήρε τη νίκη με γκολ του Ψάλτη στο 45′.

    ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ (Κώστας Ανυφαντάκης): Δήμιζας, Γιαλαμούδης, Λυμπεράκης, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Μπλιός, Γ. Παπαδόπουλος, Βαλαβανόπουλος, Θωμαϊδης, Ντουρτμές.

    Έπαιξαν ακόμα οι : Σέχου , Αδαμάκης , Ζαρωτιάδης , Παυλίδης , Προβατίδης , Παγκάκης ,Κεσαπίδης, Χαραλαμπίδης, Χατζηκυριάκου , Τσακιρίδης.

    ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (Σάκης Σκουλής): Κορωνάκης, Παρασκευόπουλος, Τσορτανίδης, Μίλλερ, Πλασταράς, Ανυφαντάκης, Χατζηπάππα, Γάϊδας, Σαμαράς, Γιαννακίδης, Μαυράκης.

    Επαιξαν και οι: Τσαμπάζης, Πριτσίδης, Βασιλείου, Πανουργιάς, Ανδρέου, Αμοιρόπουλος, Αγγέλης, Μουρατίδης και Αλεξακούδης

    Να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα (21/8) η αποστολή του Α.Ο.Κ. θα αναχωρήσει για τον Βώλακα όπου στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της σε υψόμετρο 900 μέτρων. Εκεί υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη και των συνεργατών του, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Καβάλας θα παραμείνουν για μία βδομάδα, με σκοπό να μπουν οι καλύτερες βάσεις για την δημιουργία ενός ομοιογενούς και αποδοτικού συνόλου. Με την επιστροφή του ο Α.Ο.Κ. έχει προγραμματίσει να δώσει τρία ακόμη φιλικά παιχνίδια. Πιο συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει τον Ορφέα Ξάνθης, στις 6 θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ Καβάλας και στις 10 Σεπτεμβρίου θα παίξει στην Ελευθερούπολη με τον Ορφέα.


    Comments are closed.