Bookmarks

    Στον Βώλακα Δράμας συνεχίζει σε καθημερινή βάση με με διπλές ή τριπλές, σκληρές και επίπονες προπονήσεις την προετοιμασία του για μία εβδομάδα ο Α.Ο.Κ. και η ικανοποίηση που υπάρχει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας θεωρείται αναμενόμενη.

    Στο αθλητικό κέντρο της περιοχής ο Α.Ο.Κ. “χτίζει” την ομάδα του μέλλοντος και θα συνεχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του σε υψόμετρο 900 μέτρων μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή (27/8). Μάλιστα να τονίσουμε ότι την ίδια ημέρα ο Α.Ο.Κ. προγραμμάτισε να δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι αυτήν την φορά με τον Ακρίτα Νέου Νευροκοπίου, στο Νευροκόπι και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας της Καβάλας θα επιστρέψει στη βάση της. Να θυμίσουμε την αποστολή ενσωματώθηκε από τις αρχές τις εβδομάδας που διανύουμε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα 33χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός Μπερτράν Ρομπέρ τον οποίο όπως όλα δείχνουν θα χρησιμοποιήσει στο φιλικό με τον Ακρίτα Νέου Νευροκοπίου, ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης. Πάντως να αναφέρουμε ότι από την πλευρά της, η τεχνική ηγεσία των “Αργοναυτών” έχει δημιουργήσει μία εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών και το σίγουρο είναι το ότι μέσα από την σκληρή δουλειά που θα ακολουθήσει στις καθημερινές προπονήσεις και τα φιλικά που θα δώσει ο Α.Ο.Κ., θα βγούνε ακόμη καλύτερα συμπεράσματα.

    Με την επιστροφή του μάλιστα ο Α.Ο.Κ. στην Καβάλα έχει προγραμματίσει να δώσει τρία ακόμη φιλικά παιχνίδια, μέσα από τα οποία η τεχνική ηγεσία του θα βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα. Ειδικότερα να σημειώσουμε στις 3 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει τον Ορφέα Ξάνθης, στις 9 του μήνα θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ Καβάλας και στις 10 Σεπτεμβρίου θα παίξει στην Ελευθερούπολη με τον Ορφέα.

    Comments are closed.