Bookmarks

    Με την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017 – 2018 που θα γίνει επίσημα το Σάββατο 26-08-2017 , γνωστοποιούμε στα σωματεία της δύναμης μας τα παρακάτω:

    α) Ως πορθμεία μετακίνησης των σωματείων μας από και προς τη Θάσο λογίζονται αυτά της Κεραμωτής και του Λιμένα. Σε περίπτωση απαγορευτικού, μη μετακίνησης σωματείων κλπ. θα λαμβάνουμε υπ’ όψιν τα δρομολόγια που έχουν διεξαχθεί ή όχι από τα δύο ανωτέρω πορθμεία.

    2. Σε ποδοσφαιρικό αγώνα που ένα από τα δύο διαγωνιζόμενα σωματεία είναι της Θάσου, τότε μετά από αίτημα ενός εκ των δύο σωματείων η ΕΠΣ Καβάλας θα έχει το δικαίωμα να αλλάξει την ώρα διεξαγωγής του αγώνα κατά μία ώρα νωρίτερα ή αργότερα από την προγραμματισμένη.

    3. Κάνουμε γνωστό στα σωματεία μας ότι η αλληλογραφία μας και η ενημέρωση τους από την ΕΠΣ Καβάλας θα γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης. Δε θα γίνει δεκτή αιτίαση σωματείων ότι δεν ενημερώθηκε από τη στιγμή που η σχετική είδηση είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας.

    4. Υπενθυμίζουμε στα σωματεία μας που θα λάβουν μέρος στους αγώνες Κυπέλλου ότι το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 25-08-2017 πρέπει να απαραιτήτως να καταθέσουν προς θεώρηση στην Ένωση τις καταστάσεις υγείας των ποδοσφαιριστών τους.

    5. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία μας ότι από τη στιγμή που θα αναρτούμε το πρόγραμμα αγώνων στην ιστοσελίδα μας, να αποφεύγουν την κατάθεση αιτήματος για αλλαγή του αγώνα τους , διότι θα φέρουν μεγάλη αναστάτωση στον προγραμματισμό αλλά και θα κλονίσουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Τα αιτήματα όλων των σωματείων θα πρέπει να γίνονται πριν την έκδοση του προγράμματος και θα υλοποιούνται εφ’ όσον αυτό είναι εφικτό. Παρακαλούμε όλους τους παράγοντες να ακολουθήσουν την απόφαση αυτή της Ένωσης, ώστε να υπάρχει μία ίση και δίκαιη μεταχείριση όλων των σωματείων μας.

    6. Παρακαλούνται όλα τα σωματεία της Β’ και Γ’ Κατηγορίας να παρευρεθούν στη συγκέντρωση που προγραμμάτισε η Ένωση στα γραφεία μας την Τρίτη 29-08-2017 και ώρα 19:30 μ.μ., προκειμένου να συζητηθούν όλα τα προβλήματα που αφορούν τις ανωτέρω κατηγορίες, καθώς και την καλύτερη και αξιοκρατικότερη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων τους. Πρέπει οι παράγοντες να κατανοήσουν ότι το ποδόσφαιρο είναι όλων μας και όλοι μαζί θα συναποφασίσουμε για την τύχη του μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.

    7. Την  Τρίτη 29-08-2017 και ώρα 19:00 μ.μ. θα διεξαχθεί στα γραφεία της Ένωσης η κλήρωση για τη β’ φάση του Κυπέλλου της Ένωσης μας.

    8. Παρακαλούνται οι παράγοντες των σωματείων όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα να απευθύνονται άμεσα στους προέδρους των αντίστοιχων Επιτροπών:

    Πρόεδρος ΕΠΣ Καβάλας, Μιχάλης Παπαδόπουλος, 6973880117

    Πρόεδρος Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, Χρήστος Παρασκευάς, 6973052552

    Πρόεδρος Τμημάτων Υποδομής, Δημήτρης Ρουμελιώτης,  6944945596

    Πρόεδρος Μικτών Ομάδων, Χρήστος Παρασκευάς, 6973052552

    Πρόεδρος Πειθαρχικής Επιτροπής, Φίλιππος Φιλίππου

    Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτησίας, Γιώργος Πριονίδης, 6946832989

    Πρόεδρος Παρατηρητών, Ευστάθιος Τουνουσίδης, 6972121990

    Πρόεδρος Επιτροπής Θεμάτων Προπονητών, Γιώργος Σουφλέρης, 6971886778

    Τα τηλέφωνα όλων μας θα είναι στη διάθεση όλων σας. Μόνον έτσι μπορούμε να λύνουμε κάθε πρόβλημα στη ρίζα του.

    Comments are closed.