Bookmarks

    Ο πρώην υπουργός Μακεδονίας – Θράκης επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή, Γιώργος Καλαντζής θα είναι ο αντίπαλος του Βαγγέλη Γραμμένου στην προσεχή εκλογική διαδικασία για την προεδρία της Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ).

    Ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, πρώην βουλευτής Καβάλας, πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής αλλά και πρώην υπουργός επί Κ. Καραμανλή, Γιώργος Καλαντζής, κατέθεσε την προηγούμενη Δευτέρα 7 Αυγούστου υποψηφιότητα για υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές της ΕΠΟ που θα γίνουν στις 18 του μήνα που διανύουμε.

    Κάποιες από τις Ενώσεις που υπέδειξαν την υποψηφιότητά του είναι είναι οι ΕΠΣ Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Κορινθίας και Ηλείας.

    Απέναντί του υπάρχει η υποψηφιότητα του προέδρου της ΕΠΣ Μακεδονίας Βαγγέλη Γραμμένου, που σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα φέρεται να στηρίζεται από τις πλειοψηφία των Ενώσεων – μελών της ΕΠΟ. Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσουμε το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής όπως έγινε γνωστό από το πολιτικό του γραφείο έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης την Πέμπτη 10 Αυγούστου και ώρα 11.30 π.μ., στο ξενοδοχείο AIROTEL GALAXY (αίθουσα Νέστος) στην Καβάλα.


    14 Responses to “Κατέθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΠΟ o πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής”