Bookmarks

    Τα μεταγραφικά στον Α.Ο.Κ. βρίσκονται σε εξέλιξη και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές μας είναι θέμα χρόνου οι σχετικές ανακοινώσεις τουλάχιστον 3 έμπειρων ποδοσφαιριστών οι οποίοι πρόκειται να αποκτηθούν.

    Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ήδη στην Καβάλα και για ευνόητους λόγους δεν αναφέρουμε τα ονόματα τους έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι με αγιασμό στο «Ανθή Καραγιάννη» και προπόνηση στο Βοηθητικό θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 31 Ιουλίου η προετοιμασία της ομάδας στο πλαίσιο της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.


    Πιο συγκεκριμένα στις 6.30 το απόγευμα της Δευτέρας 31 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η «πρώτη» του Α.Ο.Κ.εν όψει της νέας χρονιάς στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το ραντεβού ορίστηκε για το «σπίτι» του συλλόγου στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» όπου θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και μισή ώρα αργότερα θα αρχίσει η προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο. Σ’ αυτή την «πρώτη» η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. στην ανακοίνωση της, καλεί τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στην ομάδα τονίζοντας χαρακτηριστικά:μ«όταν αγαπάς κάτι, στις ωραίες και λαμπερές στιγμές είσαι μαζί του, στις δύσκολες πρέπει να είσαι δύο φορές μαζί του».

    «Μόνο όλοι μαζί…»

    Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Καβάλα αναφέρει τα εξής:

    -«Το φετινό μας ταξίδι ξεκινά την Δευτέρα στις 18:30 με αγιασμό στην φυσική και ιστορική μας έδρα ενώ η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 19:00 στο βοηθητικό.  Πνοή στο καραβάκι δίνει ο κόσμος του, γι αυτό όλοι οι δρόμοι την Δευτέρα οδηγούν εκεί, εκεί που όλοι έχουμε ωραίες αναμνήσεις, έχουμε φύγει με πίκρες αλλά πάντα ξαναγυρνούσαμε…Όταν αγαπάς κάτι, στις ωραίες και λαμπερές στιγμές είσαι μαζί του, στις δύσκολες πρέπει να είσαι δύο φορές μαζί του! Μόνο όλοι μαζί θα ξανακάνουμε την ομάδα μεγάλη».

    Comments are closed.