Bookmarks

    Ο Νίκος Σουμουλίδης επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια στον Α.Ο.Κ., κρέμασε τα παπούτσια του και ανέλαβε προπονητής τερματοφυλάκων στους “Αργοναύτες”.

    Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και πλέον έκλεισε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Καβάλας, το οποίο αποτελείται από τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, τον βοηθό του Γιώργο Γουνελά και προπονητή τερματοφυλάκων τον Νίκο Σουμουλίδη.

    To δελτίο τύπου του Ερασιτέχνη

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., αναφέρει τα εξής:

    -“Ο Αθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την συνεργασία του με τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Σουμουλίδη, ο οποίος έρχεται να προστεθεί στην προπονητική μας ομάδα ως συνεργάτης του Κώστα Ανυφαντάκη. Ο Νίκος αγωνίστηκε για 5 χρόνια με τη φανέλα του ΑΟΚ (2001-2006) έχοντας συνολικά 33 συμμετοχές και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του”.

    Σε εξέλιξη είναι τα μεταγραφικά

    Από κει και πέρα τα μεταγραφικά στην ομάδα της Καβάλας είναι σε εξέλιξη και με κάποιους παίκτες οι οποίοι βρίσκονται στο “στόχαστρο” των “Αργοναυτών” οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση τουλάχιστον 2 ακόμη μεταγραφών μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα μιας και ο Α.Ο.Κ. βρίσκεται πριν από τις οριστικές συμφωνίες. Πάντως ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης έχει καταλήξει όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στους έμπειρους παίκτες οι οποίοι θα αποκτηθούν και με τους οποίος συνεργάστηκε στις ομάδες που ήταν προπονητής. Από κει και πέρα η εβδομάδα που έρχεται χαρακτηρίζεται πολύ καθοριστική στο κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης αφού μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

    Comments are closed.