Bookmarks

    Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε ο Α.Ο.Κ., κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε αφού ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον 19χρονο ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Σέχου ο οποίος προ διετίας κλήθηκε στην Εθνική Νέων της Αλβανίας.

    Το δελτίο τύπου

    του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.

    Μία μεταγραφή η οποία ανακοινώθηκε επίσημα και στο δελτίο τύπου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αναφέρονται τα εξής:

    -“Ο Αθλητικός Όμιλος Καβάλα καλωσορίζει στην οικογένεια του τον Εμιλιάνο Σέχου, 19χρονο ποδοσφαιριστή ύψους 1,91μ. που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός αλλά και αμυντικός μέσος. Τις περιόδους 2014-2016 ήταν επαγγελματίας με την ομάδα του Πλατανιά ενώ την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γ’Εθνική). Τέλος, σημειώνουμε πως ο Σέχου ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πλατανιά και προ διετίας κλήθηκε και στην Εθνική Νέων της Αλβανίας”.

    Στον Βώλακα το βασικό

    στάδιο της προετοιμασίας

    Από κει και πέρα η διοίκηση του ςρασιτέχνη με νέο δελτίο τύπου, ενημερώνει ότι ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση του Α.Ο.Κ. θα γίνουν στις 31 Ιουλίου και στις 21 Αυγούστου η ομάδα μας θα αναχωρήσει για τον Βώλακα όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:

    -“Ο Αθλητικός Όμιλος Καβάλα ανακοινώνει πως οι εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών μας θα διεξαχθούν στις 27 & 28 Ιουλίου ενώ ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση θα γίνουν στις 31 Ιουλίου. Επίσης, στις 21 Αυγούστου η ομάδα μας θα αναχωρήσει για τον Βώλακα όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της σε υψόμετρο 900 μέτρων. Εκεί υπό τις οδηγίες του Κώστα Ανυφαντάκη και των συνεργατών του, οι ποδοσφαιριστές μας θα παραμείνουν για 1 βδομάδα, με σκοπό να μπουν οι βάσεις για την δημιουργία ενός ομοιογενούς και αποδοτικού συνόλου σε ένα προπονητικό κέντρο με όλες τις απαραίτητες παροχές και τις κατάλληλες συνθήκες που ικανοποιούν κάθε ποδοσφαιριστή”. 

    75 Responses to “Ο Α.Ο.Κ. απέκτησε τον 19χρονο Εμιλιάνο Σέχου – Στον Βώλακα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας”