Bookmarks

    Σε μια ακόμη σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Αετός Ορφανού και αυτό διότι απέκτησε τον Νίκο Παυλίδη, ο οποίος ήταν στο στόχαστρο της ομάδας του Οφρυνίου το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    Να τονιστεί ότι ο Νίκος Παυλίδης είναι γεννημένος στις 13/5/1989. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Πανδραμαϊκό, τον Κεραυνό Κρηνίδων, στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, τον Ζακυνθιακό, την FC Serres, την Ερμιονίδα, ενώ τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν ο Νέστος Χρυσούπολης.

    Από κει και πέρα να σημειώσουμε ότι μετά το “ναυάγιο” της μεταγραφής του Μηνά Πτηνόπουλου, ο Αετός Ορφανού θα κινηθεί για έναν ακόμη μεσοεπιθετικό, ενώ τη Δευτέρα 31 Ιουλίου το απόγευμα έχει προγραμματιστεί για να πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση του συλλόγου για τη νέα σεζόν στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

    Από κει και πέρα να σημειωθεί ότι ο Αετός Ορφανού προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού Σαλπιγγίδη ο οποίος πέρσι διακρίθηκε με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο πρωτάθλημα της Α` κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας ενώ θεωρείται ένα πολύ σπουδαίο ταλέντο. Θέμα χρόνου μάλιστα είναι η ομάδα του Αετού Ορρφανού να ανακοινώσει και την απόκτηση Βούλγαρου μέσου ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε πέρσι σε ομάδα Β` Εθνικής της πατρίδας του ενώ είχε δοκιμαστεί προς το τέλος της περασμένης σεζόν από τον Παντελή Στυλιανού. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι 26χρονών και το συνοδεύουν πολύ καλά χαρακτηριστικά.

    Comments are closed.