Bookmarks

    Μετά την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Π.Σ. Καβάλας περίπου στα μέσα Ιουνίου, ήρθε τώρα και η επισημοποίηση της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της Ένωσης, με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της τοπικής Ένωσης της πρόσκλησης για την σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Σωματείων – Μελών της ΕΠΣ Καβάλας.

    Έτσι λοιπόν το πρωί του Σαββάτου 12 Αυγούστου τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Π.Σ. Καβάλας θα αποφασίσουν ποιοι από τους δύο συνδυασμούς θα τους διοικούσαν για την επόμενη θητεία.

    Η πρόσκληση

    Αναλυτικά η πρόσκληση αναφέρει τα εξής:

    -«Κύριε Πρόεδρε, έχοντας υπ’ όψιν το καταστατικό της ΕΠΣ Καβάλας καθώς και την από 12-6-2017 απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Καβάλας, συγκαλούμε έκτακτη Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών της ΕΠΣ Καβάλας η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» Καβάλας στις 12 Αυγούστου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 9.00 π. μ. με τα παρακάτω θέματα:

    1. Δήλωση της εκτελεστικής επιτροπής ΕΠΣΚ, ότι η έκτακτη Γενική Συνέλευση έχει συγκληθεί και συγκροτηθεί, σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΣ Καβάλας.

    2. Ανάγνωση και επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων για την διαπίστωση απαρτίας.

    3, Εκλογή προέδρου Γενικής Συνέλευσης για την διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

    4. Εκλογή 3 γραμματέων για την τήρηση πρακτικών της ΓΣ.

    5. Έγκριση της ημερήσιας διάταξης.

    6. Επικύρωση των πρακτικών της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης.

    7. Ορισμό 3 ψηφολεκτών εφορευτικής επιτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 30 του καταστατικού της ΕΠΣ Καβάλας.

    8. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 11 τακτικών και 11 αναπληρωματικών μελών για την εκτελεστική επιτροπή (πρώην ΔΣ).

    9. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 3 τακτικών και 3 αναπληρωματικών μελών για την εξελεγκτική επιτροπή.

    Εάν δεν υπάρχει απαρτία, η Γενική Συνέλευση χωρίς άλλη πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, δηλαδή Σάββατο 12 Αυγούστου 2017, στον ίδιο τόπο και ώρα 10.00 π. μ. με τα ίδια θέματα.

    Κάθε Σωματείο εκπροσωπείται στην Γενική Συνέλευση από έναν τακτικό και έναν αναπληρωματικό αντιπρόσωπο.

    Οι αντιπρόσωποι με τους αναπληρωτές τους ορίζονται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου των σωματείων το οποίο εκπροσωπούν.

    Κάθε αντιπρόσωπος μπορεί να εκπροσωπήσει μόνο ένα σωματείο.

    Υπενθυμίσεις

    Υπενθυμίζεται ότι: α) για να έχει δικαίωμα ψήφου ο αντιπρόσωπος πρέπει το σωματείο που αντιπροσωπεύει να τακτοποιηθεί ταμειακά μέχρι και προ της έναρξης της Γενικής Συνέλευσης. β) Προπονητές, διαιτητές και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν σωματείο της Ένωσης. Τα πληρεξούσια των αντιπροσώπων για τη νομιμοποίηση τους, πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της Ένωσης το αργότερο μέχρι την 12η ώρα της Τρίτης 8 Αυγούστου 2017.

    Η υπόδειξη υποψηφίων γίνεται από τα σωματεία – μέλη εγγράφως, 5 τουλάχιστον ημέρες πριν την εκλογική Γενική Συνέλευση (12η ώρα της 7-8-2017) ημέρα Δευτέρα.

    Η παρούσα ανάρτηση της πρόσκλησης για σύγκληση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των σωματείων – μελών της ΕΠΣ Καβάλας, ενέχει έγγραφη ενημέρωση των σωματείων.

    Το πληρεξούσιο εκπροσώπησης σωματείου στη ΓΣ μπορούν να το εκτυπώσουν τα σωματεία από την ιστοσελίδα της ΕΠΣΚ, αναζητώντας το στην κατηγορία «Σωματεία» και κάνοντας κλικ στην ενότητα «Αρχείο».

    Βέβαια η παραλαβή πρόσκλησης και πληρεξουσίου μπορεί να γίνει και από τα γραφεία της Ένωσης».

    Comments are closed.