Bookmarks

    Ανακοίνωση με την οποία στηρίζει τις προσπάθειες της νέας διοίκησης του ερασιτέχνη ΑΟΚ, εξέδωσε η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας,και καλεί όλους τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα στην ομάδα της πόλης, στο νέο ξεκίνημα που γίνεται.

    Η ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    «Τα τελευταία χρόνια ο ΑΟΚ πελαγοδρομεί σε κατηγορίες που κατά γενική ομολογία δεν αρμόζουν στην ιστορία της ομάδας μας. Όλα αυτά τα χρόνια οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν τη στιγμή που ένας «επενδυτής» θα πάρει την ομάδα για να την οδηγήσει και πάλι στη μεγάλη κατηγορία. Τι και αν η ομάδα εξυγιάνθηκε, τι και αν καθάρισε από τις ‘’σκιές’’ του παρελθόντος, τι και αν η διοίκηση προσέγγισε κατά καιρούς διάφορους επιχειρηματίες; Δυστυχώς ο «πρίγκιπας του παραμυθιού» δεν εμφανίστηκε ακόμη……

    Ο ΑΟΚ όμως δεν μπορεί και δεν θα μείνει ποτέ μόνος. Καλοδεχούμενοι οι επενδυτές, αλλά μπορεί να υπάρξει και χωρίς αυτούς. Γιατί ο ΑΟΚ έχει μια πόλη δίπλα του, έχει τους χιλιάδες φιλάθλους του, έχει την δική του ιστορία. Ενωμένοι διοίκηση και φίλαθλοι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την αγαπημένη μας ομάδα, οπλισμένοι με πείσμα, αγάπη και περηφάνια.

    Οι κακόβουλες και κακόπιστες κριτικές, οι μεμψιμοιρίες, τα άκαιρα και άστοχα σχόλια, δεν ωφελούν κανένα, παρά μόνο κακό κάνουν στην ομάδα.Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι γύρω από τη διοίκηση. Γύρω από μια ομάδα γνήσιων Καβαλιωτών, αγνών φιλάθλων, που έχουν το σθένος και τη δύναμη να αναλάβουν την ομάδα, τώρα στα δύσκολα. Είναι πράγματι αξιέπαινοι για αυτό και αξίζουν τη στήριξη μας.

    Η διοίκηση με τον νέο προπονητή, έδωσαν ήδη το στίγμα και τη φιλοσοφία τους για την καινούργια αγωνιστική περίοδο. Μια νέα ομάδα, με νεαρούς ποδοσφαιριστές και πολλούς ταλαντούχους Καβαλιώτες.

    Ως Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας εκφράζουμε την στήριξη μας στην νέα διοίκηση του ΑΟΚ και την ταύτιση μας με την νέα φιλοσοφία της ομάδας και καλούμε όλους τους Καβαλιώτες να σταθούν δίπλα στην ομάδα της πόλης μας. Έφτασε η ώρα για την έμπρακτη στήριξη του κόσμου στην αγαπημένη μας ομάδα, με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας.

    Πάρε θέση και εσύ δίπλα στην ομάδα».

    83 Responses to “Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας: “Εμείς με τον Α.Ο.Κ. είμαστε””