Bookmarks

    Στην τιμή των τριάντα ευρώ θα διατίθενται οι κάρτες διαρκείας, για τα εντός έδρας παιχνίδια της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας της περιόδου 2017-2018, όπως έγινε γνωστό με σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε.

    Η διοίκηση του καβαλιώτικου συλλόγου καλεί τους φιλάθλους, να στηρίξουν οικονομικά, αλλά και ηθικά, την προσπάθεια επανόδου της ομάδας στην Α2 εθνική κατηγορία.

    Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    -«Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης «Καβάλα B.C.», ανακοινώνει ότι τίθενται σε διάθεση για τους φιλάθλους και τους φίλους της ομάδας, οι κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

    Οι κάρτες διαρκείας έχουν τη συμβολική τιμή 30 ευρώ (σε γενική είσοδο), με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδος και τη διάθεση όσο το δυνατόν περισσοτέρων καρτών. Τα σημεία πώλησης των καρτών είναι: τα γραφεία της ομάδας στο Δ.Α.Κ. Καλαμίτσας (τέρμα οδού Τενέδου), τις πρωινές ώρες και το EAT WAY – μικρογεύματα στην οδό Ομονοίας 57 όλη την ημέρα, καθώς και στον υπεύθυνο πωλήσεων, Μάκη Περτζεμλίδη (τηλ. 6944829889). Καλούμε τους φίλους της ομάδας και τους φιλάθλους της Καβάλας, να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα, να ανταπεξέλθει στο στόχο της επανόδου στην Α2 κατηγορία».

    Comments are closed.