Bookmarks

    Βαλκανικούς αγώνες εφήβων -και νεανίδων κατέκτησε η πρωταθλήτρια του ΟΚΑ Φίλιππος Καβάλας, Κατερίνα Λαφτσή το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (1-2/7).

    Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι μια μεγάλη επιτυχία αποτέλεσμα της πολύ καλής κατάστασης που είναι σε αγωνιστικό επίπεδο πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια του ΟΚΑ Φίλιππος Καβάλας Κατερίνα Λαφτσή. Συμμετείχε με την Εθνική ομάδα της Ελλάδος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο Πιτέστι της Ρουμανίας και κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο τόσο στα 100 μ. όσο και στα 200 μ.

    «Η Κατερίνα Λαφτσή με 12.01 στα 100 μ. 3η Βαλκανιονίκης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που γίνεται στο Πιτέστι της Ρουμανίας. Συγχαρητήρια Κατερίνα σε σένα και στην προπονήτρια σου κ. Αντωνιάδου Δέσποινα. Για άλλη μια φορά μας κάνατε υπερήφανους», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ΟΚΑ Φίλιππος Καβάλας, για την πρώτη επιτυχία (100 μ.) με την οποία πιστοποίησε την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα έχοντας επιδόσεις που είναι σταθερά κοντά στα 12.00.

    Comments are closed.