Bookmarks

    Σχετικά με τη συμμετοχή των ομάδων της ΕΠΣ Καβάλας, σε πρωτάθλημα και κύπελλο η διοίκηση της τοπικής Ένωσης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

    -“Ενημερώνουμε τα σωματεία μας ότι μπορούν να ενημερωθούν μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης για τους όρους διεξαγωγής των φετινών μας πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου (προκηρύξεις), οι οποίοι ήδη έχουν αναρτηθεί.

    Επίσης, μπορούν να εκτυπώσουν όλα τα δικαιολογητικά, τα οποία έχουν επίσης αναρτηθεί και αφορούν τη συμμετοχή τους σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Βέβαια, όποιος επιθυμεί όλα τα ανωτέρω μπορεί να τα προμηθευτεί και από τα γραφεία της Ένωσης.

    Διευκρινίζουμε σε όλα μας τα σωματεία ότι ένα από τα δικαιολογητικά, το ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ/ ΔΗΛΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, το οποίο υπογράφει ο πρόεδρος του σωματείου, υποχρεωτικά πρέπει να θεωρείται το γνήσιο της υπογραφής του προέδρου.

    Επειδή η 23η Ιουλίου 2017, όπου λήγει η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, είναι ημέρα Κυριακή, οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017”.

    Comments are closed.