Bookmarks

    Ιδιαίτερη κινητικότητα παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Αστέρα Καβάλας και αξίζει να σημειώσουμε ότι παρέμειναν στην ομάδα οι Παπαζώτος, Σουλίδης και Χαριζάνης ενώ νέα πρόσωπα στο έμψυχο δυναμικό είναι οι Τριαντάφυλλος Μουσίκας και Λάζαρος Παπαδόπουλος.

    Αναλυτικότερα να σημειώσουμε ότι έντονη συνεχίζει να είναι η κινητικότητα στην ομάδα μπάσκετ του Αστέρα Καβάλας  και αυτό γιατί μέσα σε διάστημα σχεδόν μιας ώρας ανακοινώθηκαν δύο μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις παικτών από το περυσινό ρόστερ. Η ομάδα που στην επανεμφάνιση της στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της παραμονής κάνει ένα νέο ξεκίνημα με παίκτες που παραμένουν αλλά και άλλους που έρχονται για βοηθήσουν στο επόμενο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

    Οι 3 ανανεώσεις

    Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας της Καβάλας προχώρησε σε σχετικό δελτίο τύπου μέσα από το οποίο ανακοίνωσε τα εξής:

    -«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση συνεχίζουν και την αγωνιστική περίοδο 2017-18 στον Αστέρα οι Γιώργος Παπαζώτος, Γιάννης Σουλίδης και Κυριάκος Χαριζάνης».

    Οι 2 μεταγραφές

    Από κει και πέρα να υπογραμμιστεί ότι η διοίκηση του Αστέρα Καβάλας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο Μουσίκα και όπως σημειώνεται: «του εύχεται να είναι υγιής και να προσφέρει με τις ικανότητες και την εμπειρία του στην ομάδα» .

    Παράλληλα ανακοίνωσε και την απόκτηση του έμπειρου σέντερ Λάζαρου Παπαδόπουλου, που επιστρέφει στο κλειστό γυμναστήριο των Ποταμουδίων μετά την επιτυχημένη παρουσία του στην Ελευθερούπολη με τον ΓΣΕ.

    \Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

    -«Η Διοίκηση του Αστέρα καλωσορίζει τον έμπειρο Center Λάζαρο Παπαδόπουλο και του εύχεται να είναι υγιής και να προσφέρει με τις ικανότητες και την εμπειρία του στην Ομάδα μας» αναφέρει η ανακοίνωση.

    Comments are closed.