Bookmarks

    Ανοιχτή επιστολή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τίτλο “Για να λάμψει η αλήθεια” απέλτειλε το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργος Σουφλέρης στην οποία αναφέρει τα εξής:

     

    Για να λάμψει η αλήθεια

    -“Παίρνοντας αφορμή από το κατάπτυστο, άθλιο αλλά και συκοφαντικό ΨΕΜΑ του Μπάμπη Ευσταθιάδη στη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Καβάλας, το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017, για το πρόστιμο που εξαιτίας του επιβλήθηκε στην Ένωση από την εφορία έχω να δηλώσω τα παρακάτω, προκειμένου ο κόσμος να μην πλανάται.

    Ήμουν παρών και αυτήκοος μάρτυρας όταν η υπάλληλος Σοφία Πιπερίδου ήρθε από το Διοικητήριο και ενημέρωσε τον Μπάμπη ότι δεν της θεωρούν τα εισιτήρια του αγώνα μπαράζ Πεντάλοφος-Αμμουδιά.

    Ο λόγος ήταν ότι η Ένωση δεν έβγαλε άδεια τέλεσης του ανωτέρω αγώνα με αποτέλεσμα ο Μπάμπης να πει «Θα το κάνουμε χωρίς άδεια»!!!

    Παρά το γεγονός ότι ο Χρόνης προσπάθησε να τον αποτρέψει λέγοντας «ρε συ είσαι τρελός, αυτό που πας να κάνεις είναι παράνομο»!!!!

    Αγαπητοί αναγνώστες, υπάρχει κατά την άποψη σας πρόεδρος που να μην γνωρίζει ότι για να διεξαχθεί ένας ποδοσφαιρικός αγώνας πρέπει να υπογράψει ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ένωσης ώστε να βγει άδεια; Ε, τότε τι σόι πρόεδρος είναι αυτός!!!!

    Όσο για τον Χρόνη όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος και η κοινωνία της Καβάλας γενικότερα γνωρίζει το ποιον του. Ο Χρόνης δεν έχει την ανάγκη από τον Μπάμπη αλλά και κανέναν Μπάμπη να επιβεβαιώσει την αξία του.

    Ο Χρόνης όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, έδωσε εξετάσεις για το ήθος του, την εργατικότητά του, την τιμιότητα του και πέρασε με επιτυχία.

    Η πληρωμή του πιστεύω ότι είναι, η αναγνώριση της προσφοράς του από τα σωματεία προς το σωματείο του, που κατά γενική ομολογία είναι καθολική”.

     

    Με εκτίμηση

    Γιώργος Σουφλέρης

    (πρώην πρόεδρος ΕΠΣ Καβάλας,

    μέλος Δ.Σ. ΕΠΣ Καβάλας)

    Comments are closed.