Bookmarks

    Σε αναζήτηση νέων στελεχών που θέλουν και οικονομικά μπορούν να συμμετέχουν στη νέα προσπάθεια που θα γίνει σε διοικητικό επίπεδο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, βρίσκονται στο Νέστο Χρυσούπολης, όπως έγινε γνωστό από την σχετική ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε. Ειδικότερα να τονίσουμε ότι μετά την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης στις 31 Μαΐου του Νέστου την προηγούμενη εβδομάδα, όπου εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε που κατά γενική ομολογία ήταν άκρως ικανοποιητική.

    Στην ανακοίνωση που είδε το “φως” της δημοσιότητας στην σχετική ανακοίνωση γίνεται λόγος για την ανάγκη να συσταθεί ένα 11μελες διοικητικό συμβούλιο που λειτουργήσει με νέες έξυπνες ιδέες για το καλό της ομάδας. Όλοι πρέπει να βοηθήσουν όχι μόνο με χρήματα αλλά και με προσωπική εργασία. Ο απερχόμενος πρόεδρος του Νέστου Νίκος Μπουντρούδης δείχνει διατεθειμένος ότι θέλει να συνεχίσει στο νέο διοικητικό σχήμα, όπως και αρκετά μέλη της διοίκησης, όμως η νέα διοίκηση του Νέστου, χρειάζεται επειγόντως «νέο αίμα».

    Η Ανακοίνωση του Νέστου

    Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νέστου Χρυσούπολης αναφέρει τα εξής:

    -«Ο Σύλλογός μας ΑΣ Νέστος Χρυσούπολης πραγματοποίησε την γενική του συνέλευση στις 31/5/2017. Μετά τον Οικονομικό και Διοικητικό απολογισμό η Γενική Συνέλευση αποφάσισε τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας για την νέα περίοδο. Συγκεκριμένα: Απαραίτητη προϋπόθεση για να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει την νέα σεζόν η ομάδα είναι να συσταθεί Διοικητικό Συμβούλιο που θα αποτελείται από έντεκα (11) μέλη και πέντε (5) αναπληρωματικά μέλη. Το νέο Συμβούλιο θα λειτουργήσει με νέες έξυπνες ιδέες για το καλό της ομάδας μας. Συστήθηκε επιτροπή από παλιούς και νέους συμβούλους με σκοπό την συνάντηση με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Πρέπει όλοι μαζί να συστρατευθούμε και να βοηθήσουμε την ομάδα μας. Δεν είναι μόνο η οικονομική βοήθεια αλλά και η προσωπική εργασία που μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Ελάτε κοντά μας να κάνουμε τον Νέστο μας δυνατό».

    Comments are closed.