Bookmarks

    Κάτι περισσότερο από βέβαιη θα πρέπει να θεωρηθεί η συμφωνία του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

     

    Ειδικότερα θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Κρητικός προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης μετά την πρόταση που δέχθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, από μέλη του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., σήμερα Δευτέρα (12/6) όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές μας, απάντησε τηλεφωνικά, είπε το «ναι», απάντησε θετικά και πλέον αποτελεί το νέο «αφεντικό» στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας των «Αργοναυτών» παίρνοντας την σκυτάλη από τον Άγγελο Διγκόζη. Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός Κώστας Ανυφαντάκης επιστρέφει στον πάγκο της Καβάλας μετά από ενάμιση περίπου χρόνο όταν πρώτο ήρθε στις 4 Φεβρουαρίου του 2015, έκανε ντεμπούτο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας ενώ τελευταία ομάδα του ήταν ο Πανθρακικός. Άγνωστο βέβαια παραμένει το αν θα έρθει ως βοηθός του, ο Τάκης Διακάκης με τον οποίο αποτελούσαν το τεχνικό δίδυμο στο τεχνικό επιτελείο των «Αργοναυτών» και αυτό λόγω των οικονομικών δεδομένων αφού πρόθεση των διοικούντων της ομάδας της Καβάλας είναι να τα κρατήσουν σε λογικά επίπεδα. Πλέον είναι θέμα χρόνου οι επίσημες ανακοινώσεις συμφωνία του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. για την έναρξη της συνεργασίας με τον Κώστα Ανυφαντάκη, ο οποίος είναι ένα άτομο πολύ χαμηλών τόνων και βέβαια να σημειώσουμε ότι είναι αγαπητός στην αθλητική κοινωνία της Καβάλας, από το τελευταίο του πέρασμα από τον πάγκο του Α.Ο.Κ.. Μάλιστα να τονίσουμε ότι ο ίδιος έχει αρκετούς φίλους στην πόλη της Καβάλας, όπως και μέλη του σημερινού διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. τα οποία επέμεναν για την επιλογή του.

     

    Είχαν ακουστεί κι άλλα ονόματα

    Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία και για κάποια άλλα ονόματα προπονητών, όπως των Άγγελου Διγκόζη, Στέλιου Ιγνατιάδη, Μάκη Κατσαβάκη, Νίκου Καραμπετάκη αλλά τελικά επικράτησε η πρόταση για την συνεργασία με τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό Κώστα Ανυφαντάκη που επιστρέφει στον πάγκο της Καβάλας.

    Comments are closed.