Bookmarks

    Άνοιγμα στην τοπική κοινωνία, στην τοπική αυτοδιοίκηση και τις πόρτες του Δήμου Καβάλας και της Αντιπεριφέρειας θα περάσουν τα μέλη του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. για τα προγραμματισμένα ραντεβού με τη Δήμητρα Τσανάκα και τον Θόδωρο Μαρκόπουλο.

     

    Τα συγκεκριμένα δύο ραντεβού έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη (28/6). Αρχικά και πιο συγκεκριμένα στις 11 το πρωί η διοίκηση του Ερασιτέχνη θα συναντήσουν στο Δημαρχείο τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα μία ώρα αργότερα έχει οριστεί η συνάντηση με τον Θόδωρο Μαρκόπουλο στο γραφείο του, στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας. Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικά ραντεβού στα οποία τα μέλη του Ερασιτέχνη θα ζητήσουν την κάθε μορφή στήριξη από τους τοπικούς “άρχοντες” κυρίως οικονομικής φύσης. Άλλωστε είναι γνωστό ότι από την πλευρά της η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα από την ημέρα που ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας, ήταν διαρκώς δίπλα στον Α.Ο.Κ. κάτι το οποίο αναμένεται να κάνει και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο σε οικονομικό επίπεδο.

    Οι πρώτες μεταγραφές

    Σε αγωνιστικό επίπεδο οι πρώτες μεταγραφές στους “Αργοναύτες” αποτελούν πραγματικότητα, με την απόκτηση νεαρών κυρίως ποδοσφαιριστών σε πρώτη φάση. Ήδη να αναφέρουμε ότι αποκτήθηκαν ο Οδυσσέας Λυμπεράκης από την ΑΕΚ Καβάλας, ο Στέφανος Χατζηκυριάκου από τον Ηρακλή Καβάλας ενώ στο τελευταίο στάδιο βρίσκεται το θέμα της απόκτησης του Θεοχάρη Ψάλτη από την ομάδα του Πανθρακικού. Με την απόκτηση των δύο πρώτων, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. δίνει στο στίγμα της ότι η φετινή προσπάθεια θα στηριχθεί κυρίως σε ταλέντα από το νομό Καβάλας καθώς και σε κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές. Το σίγουρο πάντως είναι ότι όσο κυλάει ο χρόνος τόσο θα εντείνονται οι προσπάθειες για την μεταγραφική ενίσχυση του Α.Ο.Κ.. 

     

     

    Comments are closed.