Bookmarks

    Ο Α.Ο. Ορμή διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία στο αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη τα «Αναστάσια». Ήταν η 3η διοργάνωση, όπως είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Βεργόπουλος, στη μνήμη του ιδρυτή του Αθλητικού Ομίλου, Αναστάσιου Αραμπατζή.

     

    Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ζήτησε τη συμπαράσταση του δήμου Παγγαίου για τη διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων-παμπαίδων-παγκορασίδων στην Ελευθερούπολη. Επίσης, ευχαρίστησε το σύλλογο «Αλέξανδρος ο Μέγας» για τη συμμετοχή με 18 αθλητές-τριες στην διοργάνωση. Ο ΑΟ Ορμή είχε 47 διαγωνιζόμενους σε όλες τις ζώνες (άσπρη, κίτρινη, πορτοκαλί, πράσινη, μπλε, καφέ και μαύρη).

    Γονείς και φίλοι του συλλόγου γέμισαν την αίθουσα και χειροκρότησαν τους συνολικά 65 αθλητές-τριες που παρουσίασαν μια εικονική μάχη, διαγωνίστηκαν στο παραδοσιακό καράτε στην ύλη που διδάχθηκαν στη διάρκεια της χρονιάς.

     

    Όπως είπε ο δάσκαλος του Α.Ο. Ορμή Μπάμπης Αραμπατζής: «Θέλω να μεγαλώσουν οι αγώνες. Στο πλαίσιο τους να γίνονται και επίσημοι αγώνες όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει. Να χαίρεστε τα παιδιά σας. Θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν μπροστά στο κοινό το πρόγραμμα τους, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό».

    Παράλληλα, έκανε και παρουσίαση της Ραφαέλας Αραμπατζή που είναι διεθνής και προετοιμάζεται για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας που θα γίνει τον επόμενο μήνα στην Βουλγαρία. Ευχαρίστησε το δήμο για την οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας και όπως σημείωσε: «Αναζητώντας τρόπους για την εύρεση πόρων για την κάλυψη εξόδων για τους αγώνες στη Βουλγαρία αποφάσισα να βάλουμε ένα κουμπαρά στην είσοδο της αίθουσας και στην έξοδο μπορεί ο καθένας να βοηθήσει με ό,τι μπορεί, αν έχει και αν θέλει βέβαια».

    Ευχαρίστησε τέλος τους 4 κριτές του διαγωνισμού, τον παλιό αθλητή του συλλόγου Διονύση Κιλινκάροφ, τους Κ. Χατζηστεργίου, Λ. Χατζησάββα από τη Καβάλα αλλά και τον τριταθλητή κόσμου και Ευρώπης Παναγιώτη Τσοχαταρίδη που έφτασε στην κορυφή με τις ίδιες δυσκολίες.

    Όλα τα παιδιά έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα, οι πρώτοι κάθε κατηγορίας πήραν επιπλέον Κύπελλο και μετάλλιο, οι 2οι και 3οι από ένα μετάλλιο.

    Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου Παγγαίου Λία Δημητρακούδη αλλά και ο γενικός γραμματέας του δήμου Γιώργος Καλλινικίδης. Επίσης, με την παρουσία του τίμησε τα «Ανάστασια» ένας παλιός αθλητής, ο πρώτος με μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Κώστας Μιχαλούδης που κλήθηκε να κάνει και απονομές.

     

    Comments are closed.