Bookmarks

    Με αρκετά γοργά βήματα προχωράνε στον Α.Ο.Κ. προκειμένου να “χτιστεί” η ομάδα ενόψει των νέων υποχρεώσεων για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και μετά τους Κώστα Ανυφαντάκη και Γιάννη Αντωνιάδη, ανακοινώθηκε επίσημα και η επιστροφή του Γιώργου Γουνελά στην θέση του βοηθού προπονητή-γυμναστή των “Αργοναυτών”.

     

    Από κει και πέρα να τονίσουμε ότι τα μεταγραφικά στον Α.Ο.Κ. βρίσκονται σε εξέλιξη και κατά τη διάρκεια της 3ήμερης οπαραμονής του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη στην Καβάλα, σε συνεργασία με το νέο τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αντωνιάδη και μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη, επί τάπητος τέθηκαν πολλά θέματα που αφορούν την συγκρότηση του έμψυχου δυναμικού. Ήδη να τονίσουμε ότι ξεκίνησε ένας κύκλος συζητήσεων με παίκτες που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ ώστε να γίνει ανίχνευσει των προθέσεων τους και στη συνέχεια θα προχωρήσει η ενίσχυση και ο εμπλουτισμός του ρόστερ με άλλους παίκτες οι οποίοι να σημειωθεί ότι ήδη έχουν εντοπιστεί και βρίσκονται στο μεταγραφικό “στόχαστρο” των “Αργοναυτών”.

     

     To δελτίο τύπου

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αναφέρει τα εξής

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιώργου Γουνελά στην θέση του βοηθού προπονητή-γυμναστή, ο οποίος και θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Κώστα Ανυφαντάκη.
    Ο προπονητής της ομάδος μας αναχώρησε σήμερα για την σχολή UEFA Pro που θα διεξαχθεί στην Ρόδο ενώ θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους συνεργάτες του για την στελέχωση του ποδοσφαιρικού δυναμικού αλλά και του προπονητικού team. Aπό κει και πέρα, ξεκινούν και θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ανήκαν στο δυναμικό του ΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ενώ παράλληλα θα γίνουν επαφές και με άλλους ποδοσφαιριστές”.

     

     

    Comments are closed.