Bookmarks

    Ανακοινώθηκε και επίσημα από το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α,Ο,Κ, η επιστροφή του Κρητικού τεχνικού Κώστα Ανυφαντάκη στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του μετά από 1,5 χρόνο, όπως και η τοποθέτηση στη θέση του Γενικού Αρχηγού του Γιάννη Αντωνιάδη.

    Η ανακοίνωση

    Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. αναφέρει τα εξής:

    -“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη που επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 1.5 χρόνο ενώ στο μεσοδιάστημα βρέθηκε και στον πάγκο του Πανθρακικού. Παράλληλα, το πόστο του γενικού αρχηγού αναλαμβάνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος και παλαιότερα έχει υπηρετήσει την ομάδα μας από ανάλογη θέση”.

    Από την Παρασκευή (16/6) στην Καβάλα

    νέος προπονητής των “Αργοναυτών” Κώστας Ανυφαντάκης βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (16/6) στην Καβάλα και πλέον έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός στον Α.Ο.Κ. σε αγωνιστικό επίπεδο στο πλαίσιο της συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ειδικότερα να τονίσουμε ότι ο Κρητικός τεχνικός από την ώρα που πάτησε το πόδι του στην Καβάλα, είχε σειρά επαφών και συναντήσεων με παλιούς γνώριμους του στον Α.Ο.Κ. και με τους οποίους θα συνεργαστεί στους “Αργοναύτες” και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ειδικότερα να αναφέρουμε ότι ο Κώστας Ανυφαντάκης είχε συναντήσεις με μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη όπου ολοκληρώθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών ενώ εγκάρδιο ήταν το κλίμα της συνάντησης που είχε με τον Γιάννη Αντωνιάδη ο οποίος θα είναι ο νέος Γενικός Αρχηγός όπως και με τον Σωτήρη Δεληκάρη. Στόχος του Κώστα Ανυφαντάκη είναι να έχει άμεσα μία ολοκληρωμένη εικόνα για το υπάρχον έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. προκειμένου να ξεκινήσει ο απαιτούμενος κύκλος των συζητήσεων με τους παίκτες ώστε για να διαπιστώσει τις προθέσεις τους.

    Comments are closed.