Bookmarks

    Το θέμα της πρόσληψης του νέου προπονητή στον Α.Ο.Κ. όπως και της διεύρυνσης στης Διοικούσας Επιτροπής που πρόκειται να συσταθεί είναι θέματα πρώτης προτεραιότητας για το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη και σύμφωνα με πληροφορίες μας και τα δύο θέματα αναμένεται στις επόμενες ημέρες να κλείσουν.

    Πρόθεση λοιπόν είναι άμεσα να γίνει η συγκρότηση της Διοικούσας Επιτροπής στην οποία εκτός από τα μέλη του Ερασιτέχνη να υπάρχουν και κάποιοι φίλοι της ομάδας από το παρελθόν και οι οποίοι μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά όπως και με την εμπειρία που διαθέτουν. Προς την συγκεκριμένη μάλιστα κατεύθυνση είδη από πλευράς της διοίκησης του Ερασιτέχνη έχουν γίνει κάποιες ενέργειες και επαφές και εντός των ημερών θα υπάρξουν κάποια θετικά αποτελέσματα.

    Επαφές για το νέο προπονητή

    Το θέμα της πρόσληψης του νέου προπονητή είναι από τα ζητήματα που αντιμετωπίζονται άμεσα στον Ερασιτέχνη και σύμφωνα με πληροφορίες μας στην τελευταία συνεδρίαση το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης είχαμε συγκεκριμένες τοποθετήσεις από κάποια μέλη του. Ειδικότερα να τονίσουμε ότι το θέμα της παραμονής του Άγγελου Διγκόζη βρίσκει κάποιους στον Ερασιτέχνη υποστηρικτές της πρότασης να παραμείνει και κάποιους άλλους να είναι αντίθετοι. Στην περίπτωση όπου τελικά δεν γίνει ανανέωση της συνεργασίας με τον Άγγελο Διγκόζη, τότε και όπως συζητήθηκε στον Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., υπάρχουν και κάποια άλλα ονόματα προπονητών που έπεσαν στο τραπέζι της συζήτησης. Πρόκειται αρχικά για τον προπονητή Στέλιο Ιγνατιάδη ο οποίος μπορεί να ανακοινώθηκε ότι παραμένει στο ‘τιμόνι” του Ορφέα Ελευθερούπολης αλλά μέσα στον Ερασιτέχνη έχει αρκετούς υποστηρικτές και οι οποίοι με επιμονή στηρίζουν την πρόταση για συνεργασία με τον Α.Ο.Κ.. Από κει και πέρα στο τραπέζι έπεσαν και κάποια άλλα ονόματα προπονητών όπως εκείνο του έμπειρου τεχνικού Μάκη Κατσαβάκη αλλά και ονόματα άλλων προπονητών οι οποίοι ωστόσο δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες. Πάντως όπως και να έχει το όλο θέμα αναμένεται να κλείσει το συντομότερο δυνατόν και αυτή είναι η πρόθεση της διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ., προκειμένου σιγά σιγά τα θέματα που σχετίζονται με το αγωνιστικό κομμάτι να πάρουν το δρόμο τους.

    Comments are closed.